Sfaturi utile

7 semne că cineva se gândește la tine

 

 

 

 

E plăcut să-ți imaginezi că cineva se gândește la tine. Există ceva atrăgător cu privire la faptul că știi că ești în mintea altcuiva, mai ales dacă există o persoană specială, pe care speri să o cucerești.

Firește, ai vrea să știi dacă se întâmplă asta!

Desigur, există și alte motive pentru care cineva s-ar putea gândi la tine. S-ar putea să nu te placă sau ar putea chiar să aibă o obsesie față de tine. În acest caz, dorești să știi și să iei măsuri pentru a te apăra.

În esență, ai vrea întotdeauna să știi dacă ești în mintea altei persoane. Dar, cu siguranță, nu există nicio modalitate de a face asta, ai crede, nu?

La urma urmei, citirea minții este ceva legat de o fantezie. E ceva ce ai putea vedea într-un film cu super-eroi.

Ce ar fi dacă ți-aș spune că există energii psihice care ajung la tine ori de câte ori cineva se gândește la tine?

Sună ciudat, dar este adevărat!

Iată care sunt semnele:

Energia neașteptată a emoțiilor

Imaginează-ți că te simți bine, când, pentru o fracțiune de secundă ești acoperit de o tristețe de neînțeles.

Astfel de blițuri de emoții ne determină de multe ori să ne gândim la o anu persoană.
Dacă ți se întâmplă ceva similar, există o mare probabilitate ca oamenii respectivi să se gândească la tine, în special o persoană apropiată.

Ai un vis despre această persoană

Poate că nu l-ai visat vreodată pe prietenul tău, dar noaptea trecută a apărut în visele tale. Poți vedea ce face această persoană, cum arată și ce spune el. Deoarece suntem cu toții conectați energetic, unul cu celălalt, acest vis ne poate spune ceva despre viața sa actuală și ne sugerează ce se poate întâmpla cu el, în viitor.

Dorința de a fi mai aproape

Mulți cred că soarta ne face să ne îndrăgostim de o persoană. De fapt, ne îndrăgostim, pentru că subconștient simțim că o persoană, care se gândește la noi, ne poate satisface nevoile noastre.
Acest lucru explică de ce căutăm modalități de a aduce acea persoană în viața noastră și de a reduce distanța dintre noi. Prin urmare, dacă o anu persoană este adesea în preajma ta, acesta este un semn sigur că se gândește la tine și, în mod subconștient, ajunge la tine.

Zâmbetul larg

Fiț atent la ceea ce faci mai întâi, când te întâlnești cu cineva. Zâmbești și zâmbetul rămâne pe fața ta mai mult de 10 secunde?
Mintea ta subconștientă îți spune că îți place această persoană. La fel se întâmplă când cineva se gândește la tine.

Dacă îți apare brusc, un zâmbet pe față, este clar, se gândește la tine!

Ești adesea în câmpul vizual al unei persoane

Atunci când cineva se gândește la tine, subconștientul său se va strădui întotdeauna să se asigure că ești în câmpul său vizual. Această persoană va dori să teaibă mai aproape și să devii o parte din viața lui.

Din acest motiv, persoana interesată va dori să știe ce faci, cu cine îți petreci timpul și cu cine comunici. El nu poate chiar să te privească direct, dar va dori întotdeauna să te aibă în câmpul vizual, ori de câte ori este posibil.

Picioarele unei persoane sunt îndreptate în direcția ta

Picioarele noastre se poziționează, în mod natural, în direcția în care mergem. Există o legătură subconștientă între intențiile noastre și direcția indicată de picioarele noastre.

Dacă ești în compania cuiva, picioarele vor fi întotdeauna îndreptate în direcția acelei persoane. Dacă observi că picioarele persoanei, parcă te privesc, atunci acesta este un semn clar că te place și că se gândește la tine.

Vine la tine fără motiv

Când ești interesat de o persoană, subconștientul va căuta modalități de a atrage acea persoană în viața ta. Va dori să te abordeze, chiar dacă nu există motive obiective pentru acest lucru. Poate că această persoană se gândește permanent la tine și are sentimente mai serioase pentru tine.

 
Categorii