Bauturi

Apa cu scorțișoară și măr verde va ajuta sa slăbiți, întărește inima, reglează glicemia și are și alte beneficii

 

 

Apa cu scorțișoară și măr verde va ajuta sa slăbiți, întărește inima, reglează glicemia și are și alte beneficii

 

În primul rând, aceste remedii naturale ar trebui să fie întotdeauna însoțite de un stil de viață sănătos.

Trebuie să urmați o dietă echilibrată și variată. În plus, ar trebui să opriți sedentarismul.

O băutură plină de antioxidanți

Lămâia, mărul verde și scorțișoara vă protejează de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. De exemplu, veți primi o băutură plină de polifenoli ideali pentru sănătatea inimii.Atât scorțișoara, cât și lămâia au proprietăți antiinflamatoare puternice și vă oferă vitaminele și mineralele de care aveți nevoie pentru a vă îngriji sănătatea.

Reglează nivelul zahărului din sânge

Această rețetă este plină de beneficii pentru sănătatea noastră. Unul dintre cele mai importante efecte ale sale este că îți echilibrează nivelul zahărului din sânge.

Scorțișoara este unul dintre cele mai bune alimente pentru a vă proteja împotriva sindromului metabolic și a diabetului de tip II.

O mare parte din activitatea sa se concentrează asupra sistemului digestiv, descompunând alimentele și permițând absorbția substanțelor nutritive în timp ce reglează orice zaharuri inutile.

Când combinați scorțișoara cu mere, puteți absorbi mult mai multă glucoză și încetini acțiunea acesteia. Toate acestea au grijă de sănătatea ta – și de silueta ta.

Grăsimea devine mai puțin durabilă

Acest lucru vă va ajuta să ardeți grăsimea mai ușor dacă urmați un stil de viață sănătos. Unul dintre principalele beneficii ale apei de scorțișoară este detoxifierea. Este un diuretic, favorizează digestia, te satisface și are grijă de sănătatea inimii tale.

 

Sursă 
Categorii