Bauturi

A băut 2 pahare de apă caldă pe stomacul gol timp de 6 luni. Iată rezultatul!

 

 

 

 

Doreşti să slăbeşti în cel mai simplu mod cu putinţă? Ce zici dacă ai încerca metoda descrisă mai jos. Nu te costă nimic şi nu poate decât să aducă beneficii sanătăţii tale.

Este povestea unei femei care, într-o zi a avut un un exces de furie pentru că o rochiţă cumpărată cu câteva luni în urmă, nu o mai încăpea. Asta e un fapt obişnuit printre femei. Nu cred că există cineva care să fie perfect mulţumit cu silueta sa.

Personajul nostru a avut parte de momentul ăla cand se iau hotărâri mari în viaţă. După ce căutase şi urmase nenumărate diete timp de 2 luni de zile, fără a avea prea mare succes, a început să bea în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, două pahare a 200 de ml de apă plată călduţă, urmate de consumul a două linguriţe de miere.

Apa şi mierea au fost singurele lucruri pe care le-a consumat până la orele prânzului!

Pentru început a întâmpinat dificultăţi dar uşor, uşor obiceiul i-a intrat în reflex.

Cand a început această dietă cântărea 65 de kilograme şi avea o înălţime de 1.70. După doar 6 luni a reuşit să scape de 15 kg, acum bucurându-se de o silueta de invidiat la doar 50 kg.

De ce este acest remediu uimitor? Nu e nevoie de niciun efort, nu costă decât foarte puţin mierea şi nu presupune nicio schimbare de cură drastică ori de numeroase interdicţii.

Toată această metodă de curăţire a organismului, am numi-o, trebuie să fie însoţită de mese uşoare, să nu aglomerăm organismul cu multe toxine. Ştiţi senzaţia aia când te ridici de la masă şi ţi-e un pic foame? Acolo e bine să te opreşti.

Încă o indicaţie: ar fi bine ca ultima masă să fie pâna la orele 18.00 seara.

Personajul nostru s-a mai bucurat de câteva efecte surprinzatoare după acesta dietă: a renuntat la cosumul de cafea, nu mai are probleme cu acneea, nu a mai racit, nu s-a mai constipat şi este activă zi de zi.

Secretul acestei simple metode de slăbit este ca atunci când consumi apă calduţă pe stomacul gol, aceasta nu face altceva decât să-ţi activeze toate organele interne. Practic întreg organismul este activat, de la creier în jos, iar metabolismul începe să funţioneze în parametri optimi.

 

Imagine similară

 

Sursa: Zumi.md
Categorii