Povesti de viata

A nascut cvadrupleti, perfect sanatosi, dar apoi medicii s-au uitat cu atentie la fetele bebelusilor si nu le-a venit sa creada ce vad!

 

 

A nascut cvadrupleti, perfect sanatosi, dar apoi medicii s-au uitat cu atentie la fetele bebelusilor si nu le-a venit sa creada!

 

Un cuplu din SUA a fost in culmea extazului atunci cand medicii i-a anuntat ca vor deveni parintii a patru bebelusi. Mamica, pe numele ei, Bethani Webb a reusit sa duca la bun sfarsit sarcina, fara mari probleme, si a adus pe lume, prin cezariana, patru fetite superbe: Abigail, Emily, Grace si Mckayla.

Perfect sanatoase, micutele au fost admirate de intreaga maternitate, iar la o privire mai atenta a medicului, acesta a descoperit ca micutele sunt identice! Potrivut Raisingmultiples.org, probabilitatea de a naste patru fetite identice, fara nicio influenta exterioara, este de aproximativ 1 din 15 milioane, ceea ce face ca familia Webb sa fie un adevarat fenomen!
Stiind ca le va fi greu sa le deosebeasca pe micute in primii ani de viata mai ales, sotii Webb au marturisit ca planuiesc sa le vopseasca unghiile in culori diferite ca metoda de identificare.

 

Imagine similară

Imagini pentru Multiple birth

Imagini pentru Multiple birth

 

Sursa
Categorii