Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Acasă de Crăciun… De Crăciun, să ne deschidem și inimile nu numai cadourile

 

 

Acasa de Craciun… De Crăciun, să ne deschidem și inimile nu numai cadourile

 

 

Am împodobit bradul cu drag, am împachetat cadouri în roşu, cu suflet… pentru a le dărui celor dragi mie. La mine în casă miroase a portocale şi se ascultă colinde.
Crăciunul, pentru mine, înseamnă familia, toată, laolaltă…toată într-un zâmbet şi într-o îmbrăţişare… familia toată strânsă în cel mai mic şi colorat glob.
Crăciunul înseamnă dorinţă de împăcare.
Crăciunul înseamnă dorinţa de a avea, dar nu pentru tine, ci pentru ceilalți.
Crăciunul nu înseamnă decât luminiţe colorate noaptea prin oraş, ci şi luminiţile din ochii noştri. De Crăciun nu deschidem doar cadourile, ci şi inimile noastre.
Vremea sărbătorilor de iarnă este vremea când afară se răceşte, în timp ce inimile noastre se încălzesc.
Crăciunul înseamnă nostalgie şi iubire, dor şi drag de oameni. Crăciunul înseamnă melancolie pentru copilărie şi dorinţa de a-ţi îmbrăţişa părinţii. Îţi aduci aminte cât de lungă era lista ta de dorinţe pentru Mosu’ şi realizezi cât de scurtă este acum, căci ea conţine lucruri pe care nu le poţi cumpăra cu banii.
De Crăciun, oamenii mari devin şi ei copii. Măcar o dată pe an să se bucure de acest privilegiu! Eu… încă mai trăiesc iluzia copilăriei… nu am găsit leac.
De Crăciun, aerul ne dăruieşte din sclipirea stelelor… mirosim aer magic. Crăciunul înseamnă tot ceea ce te face mai bun.

 

Sursă
Categorii