Povesti de viata

Acești bebeluși sunt unici în lume. Chiar și medicii au fost uimiți când au ajutat la venirea lor pe lume

 

 

 

 

Nu există nimic mai simpatic decât doi copii gemeni care își completează reciproc frazele, simt în același timp emoțiile și reușesc să fie cei mai buni prieteni.

Pentru cei care au frați gemeni, există numeroase momente în care reușesc să îi uimească pe ceilalți și este și cazul a doi bebeluși. Micuții fac înconjurul lumii cu povestea lor.

Pentru cei mai mulți dintre cei care fac parte dintr-o familie în care există frați gemeni, zilele de naștere sunt destul de delicate. Nu știu întotdeauna dacă ar trebui să cumpere două torturi sau să pună mai multe lumânări pe un tort, ce cadouri să cumpere și cui să îi spună la mulți ani mai întâi. Este o adevărată corvoadă să alegi un cadou potrivit pentru gemeni, iar petrecerea se poate transforma într-o ceartă între sărbătoriți.

Loading...

Însă cum ar fi dacă ar fi posibil ca gemenii să nu sărbătorească în aceeași zi ziua de naștere?

Ei bine, Joaquin și Aitana Ontivero vor avea de dat multe explicații atunci când vor crește. Iar părinții lor vor fi nevoiți să îi împace în preajma zilei de naștere. Pentru că, deși sunt frați gemeni, aceștia s-au născut în zile diferite. Mai exact, Joaquin se poate numi fratele mai mare, deoarece s-a născut cu două minute înainte de Anul Nou pe 31 decembrie 2017, iar sora sa s-a născut la 18 minute după intrarea în anul 2018.

Iar familia și medicii au fost extrem de fericiți să primească acest cadou inedit de Anul Nou, mai ales că cei mici erau așteptați să vină pe lume abia pe 27 ianuarie.

 

 

sursa
Categorii