Horoscop

Adevărații maeștri ai manipulării din zodiac. Aceste zodii te pot convinge de orice! Nu ai cum să le scapi!

 

 

 

 

În zodiac există trei maeștri ai manipulării, în fața cărora nu are nimeni nicio șansă de scăpare. Odată ce și-au pus în gând să obțină ceva, acești nativi nu se opresc până când nu reușesc. „Sursa” acestei trăsături a lor, care nu este neaparat una negativă, este diferită, însă, pentru fiecare dintre aceste trei zodii.

1. Scorpion

Scorpionii sunt cele mai manipulatoare zodii din întregul zodiac. Acești nativi sunt acele creaturi șirete și mici al căror atac este mortal. Capabili să observe slăbiciunile celor din jur, acești nativi le vor spune acestora exact ceea ce vor să audă și vor ține minte tot ceea ce aceștia le spun, în caz că acele informații se vor dovedi folositoare mai târziu.

Loading...

Ceea ce îi face atât de puternici pe scorpioni este faptul că „pot vedea perfect în beznă”. Ei observă detalii importante, detalii la care majoritatea oamenilor se tem de obicei să se uite.

Motivul pentru care ei își folosesc această superputere este aceea de a se proteja pe ei înșiși, dar și de a-i proteja pe cei dragi. Cei care au scorpioni de partea lor sunt cei mai norocoși oameni din lume.

2. Rac

Capacitatea fantastică de a manipula pe care o posedă racii este generată de emoțiile lor puternice și ascunse. Ei se pot simți pierduți în aceste sentimente intense dacă nu sunt asigurați că sunt iubiți și apreciați. Prin urmare, își vor manipula oamenii din viața lor pentru a primi această siguranță.

Pentru că își comunică foarte rar în mod direct intențiile, ei își schimbă atitudinea, până când celor dragi le va fi foarte clară nefericirea lor. Manipularea este modul lor de a-și naviga emoțiile. Îi ajută și faptul că sunt foarte sceptici și adevărate detectoare de minciuni.

3. Gemeni

Un nativ în zodia gemeni nu are o singură față, ci numeroase fețe – măști pe care aleg să le poarte în avantajul lor, în funcție de situația în care se află. Reușind să se adapteze foarte bine, ei se pot descurca cu orice tip de oameni, câștigându-le încrederea.

De asemenea, acești nativi își pot folosi cuvintele într-un mod extraordinar, reușind să convingă pe oricine de orice. Ei pot vinde ceai fierbinte într-o după-amiază cu căldură insuportabillă.

Această capacitate a gemenilor izvorăște din faptul că ei își doresc să facă totul interesant. În plus, ei își doresc să își lanse amprenta asupra lumii și să trăiască din plin.

 

Sursa: Moldova Suverana
Categorii