Uncategorized

Adevărul s-a aflat abia acum! Au trecut 15 ani de la moartea lui Liviu Vasilică, dar abia acum s-a aflat cum si-a dat ultima suflare. Fiul lui a dezvăluit totul

 

 

 

 

Anul acesta se împlinesc 15 ani de când regretatul cântăreţ de muzică populară Liviu Vasilică a murit. Fiul său a încercat să-i ducă munca şi cântecul popular mai departe alături de „Grupul Teleormanul” . În cadrul unui interviu, Florin Vasilică a făcut destăinuiri atât despre ultimele clipe de viaţă ale tatălui său, cât şi despre cât de greu i-a fost să meargă mai departe… fără el.

„Da, din 2004, de când tata a murit, m-am axat mai mult pe carieră. Eu mă simt foarte aproape de tata prin munca pe care o fac. (…). Nu am plecat la drum pe ideea de a-l depăşi pe Liviu Vasilică, ci pentru a continua munca lui. (…). Să vă spun sincer, pe tata l-am visat de foarte puţine ori de când nu mai este. (…). Eu am încercat tot timpul să fac în aşa fel încât să nu fie dat uitării. (…). Un lucru pe care nu l-am mai spus (…), eu am tras speranţa că va reuşi (…).
Am ieşit cu ei din spital şi la un moment dat am fost sunat şi mi-a spus doar atât: «Vino repede sus!». Am ajuns în salon, am mai stat câteva minute şi… (…). Primele mele spectacole au fost cele mai grele, pentru că el era tot timpul cu mine. (…). Au fost trei ani de zile în care mă uitam după el, simţeam că nu mă descurc (…)”, a povestit artistul de muzică populară .

 

Sursa: Stiri

Tags
Categorii