Inedit

Afli CÂT vei trăi şi dacă ai noroc la BANI. Semnificaţia LINIILOR de la încheietura mâinii

 

 

 

 

Liniile de la încheietura mâinii poartă numele de linii Rascette şi deţin anumite semnificaţii în legătură cu sănătatea şi prosperitatea unei persoane.

Numărul de linii de la încheietura mâinii reprezintă, de asemenea, longevitatea. Dacă ai trasate mai multe linii pe piele, înseamnă că vei trăi mai mult. Dacă prima linie este continuă şi marcată cu claritate, aceasta indică 23-28 de ani de viaţă, în timp ce cea de-a doua linie reprezintă 46-56 ani de viaţă. A treia linie între 69 şi 84 de ani, iar cea de-a patra înseamnă că vei trăi peste 84 de ani.

Iată ce semnificaţie poartă fiecare linie în parte:

Prima linie de la încheietură este considerată a fi cea mai importantă „brăţară”. O linie adâncă şi clară indică că eşti sănătoasă şi în formă. Dacă nu e trasată bine şi e oarecum neclară, înseamnă că eşti o persoană indulgentă şi nechibzuită.

Loading...

A doua linie indică prosperitate, fericire şi bogăţie. Linia trebuie să fie dreaptă şi continuă.

A treia linie de la încheietură arată popularitatea unei persoane, astfel că dacă „brăţara” de la mână e continuă şi nu prezintă verigi, înseamnă că persoana este influentă.

Cea de-a patra linie de la încheietură e considerată a fi o paralelă a celei de-a treia, întărind şi mai mult ideea de autoritate.

 

Sursa: Jurnal MM




Categorii