Inedit

Dacă femeia ta are aceste calități, nu o lăsa niciodată să plece

 

 

 

 

Nu de multe ori în viaţă se întâmplă să întâlnim femeia care, după ce o cunoști și o înțelegi, devine aleasa vieţii tale. O vezi pe neaşteptate, o inviți la o cafea, stai de vorbă și ea în scurt timp reușește să îți schimbe radical lumea. Să te facă fericit.

Natura ne-a creat în aşa fel încât din două părţi total opuse să se formeze un singur întreg. Căutarea sufletului pereche este o călătorie, care pur şi simplu te face să înnebuneşti sau să ajungi un om fericit. Dar dacă ești într-atât de norocos, încât ți-ai găsit femeia atât de mult căutată,  atunci ai grijă de ea şi nu o lăsa să plece niciodată.

Nu toţi au un comportament adecvat atunci când îşi întâlnesc iubirea vieţii, iar apoi nu fac decât să regrete. Dacă ea întruneşte aceste 11 calităţi, nu-i da niciodată vreun motiv să plece.

1. Este mai deşteaptă decât tine

Orice bărbat are nevoie de o femeie mai deşteaptă decât el însuşi, care îl va ajuta să-şi croiască drumul în viaţă. Se spune că în spatele fiecărui bărbat măreţ se ascunde o femeie şi mai măreaţă. Așa e doar în relațiile cu un singur fericit. În cele echilibrate femeia este mereu alături de bărbatul ei și asta vine din înțelepciunea ei de a înțelege și de a împarte totul cu el. Fără femeie bărbatul nu este decât un simplu egoist. O iubită sau soție deşteaptă îi va da un sens vieţii, îl va îndruma şi îl va umple de înţelepciunea necesară ca acesta să nu-şi strice singur viaţa.

2. Este frumoasă

Frumuseţea se ascunde în ochii celui ce priveşte: atât timp cât o consideri frumoasă şi o gasești perfectă pentru tine, îmbrăţișeaz-o, sărut-o şi nu o lăsa să plece. Astăzi  sunt mulți care țin cont de frumusețea celuilalt și mulți cărora le este indiferent. Contează ce fel de frumusețe îți place la ea? Fizicul? Sufletul? Dacă reușești să le potrivești pe ambele la omul iubit, vei fi împlinit. Frumusețea nu este un lucru de care ar trebui să te intimidezi, dar este un lucru pe care ar trebui  să înveți să-l apreciezi corect. Și nu uita că alături de o femeie frumoasă spiritual îți vei întâlni bătrânețea.

3. Este grijulie și devotatată

O calitate pe care trebuie să o aibă orice fată și de care nu prea țin cont la început bărbații este acea de a fi grijulie. De a percepe dragostea față de un bărbat nu doar ca o stare, dar și ca un proces. Orice femeie are sădit instinctul de mamă în suflet. Orice femeie vrea o familie, un colțișor cald pentru ei. Unele însă uită de asta și țin cont de alte interese. Dacă într-o bună zi decideţi să creaţi o familie, atunci trebuie să fii sigur că ai găsit femeia care chiar vrea să devină mamă. Și soție. Și acest sentiment să nu existe numai pentru o zi, dar pentru toată viața.

4. Este energică și înțelegătoare

Uneori în viaţă apar şi vremuri grele. Uneori viaţa devine plictisitoare şi monotonă. Femeile nu sunt făcute pentru a distra bărbaţii. Mai degrabă invers. Cu timpul lucrurile devin rutină, relația devine o consecutivitate de cerințe și reproșuri, iar asta nu e corect. Însă alături de o femeie energică şi mereu în căutare de ceva nou te vei simţi mult mai fericit. În plus, femeia care te acceptă la bine și la greu e peste toate femeile.

5. Te iubeşte la nebunie

Cu siguranţă aceasta este calitatea cea mai importantă. Când o femeie te iubeşte, ea te iubeşte din tot sufletul. Asta se vede și se simte. Bărbaţii iubesc altfel, ei sunt mai egocentrişti. Dar femeia se dedică în totalitate bărbatului pe care îl iubeşte, indiferent cine este el. Nebunia în dragoste elimină plictiseala, reproșurile, incomoditatea de a fi lângă un necunoscut. Dacă ai găsit femeia ce te iubeşte cu adevărat, ai găsit cel mai frumos motiv să fii fericit și să iubești și tu.

Imagini pentru filme de dragoste

6. Merge la compromisuri

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot fi încăpăţânaţi. Noi vedem lucrurile aşa cum sunt şi nu suntem deschişi către schimbări, care, după părerea noastră, nici nu sunt necesare. Dar oricum, relaţiile se construiesc pe compromisuri. Să găsești o femeie ce este gata să mearga la compromisuri e aproape tot de ce ia nevoie ca să construiești o relație reușită. Rămâne doar să mergi și tu la acel compromis.

7. Crează o atmosferă de casă

Să iubeşti din suflet înseamnă să-ţi găseşti casa în această lume, să-ţi gaseşti locul în această viaţă. Asta înseamnă să te simţi la locul potrivit, să fii acolo unde trebuie să fii şi să nu mai cauţi nimic. Dacă o priveşti în ochi şi îţi vezi reflecţia sufletului tău, tu esti acasă. Nu pleca de lângă femeia care îți oferă starea de liniște și nebunie în acelați timp.

8. Știe ce vrea de la ea și de la voi

Fiecare bărbat are nevoie de o femeie care să-i scoată toate prostiile din cap. Bărbaţii deseori au năravul de a lua decizii greşite şi de a comite lucruri prosteşti. De asta și există o femeie corectă și devotată: ea reușește să potriveacă lucrurile, să vină cu un sfat, să susțină. Până la urmă, o face nu personal, dar pentru ambii.

9. Este puternică şi feminină

Fiecarui bărbat îi place un anumit tip de femeie, dar în toate femeile găsești combinaţia dintre putere şi feminitate. Fiecare bărbat are nevoie de o femeie puternică, care să nu cedeze la primul moment de slăbiciune, la primul scârțâit de relație. Şi totuşi femeia rămâne femeie. Aceste două calităţi nu se află în opoziţie. pentru că asta și este combinaţia perfectă: femeia poate face față încercărilor şi totodată se simte mândră că s-a născut femeie.

10. Este plină de pasiune

Viaţa e plină de pasiune. Dar să traieşti această pasiune singur e imposibil. Pasiunea apare între două fiinţe vii, ba mai mult, între două personalităţi. Pasiunea e frumoasă prin ceea că ea e ” molipsitoare “. Cum e să te trezești dimineața și să vrei de fiecare dată să o săruți? Și să trăiți nebuniile voastre la bucătărie sau pe malul mării?

11. E totul pentru tine

Câteodată iubim la nebunie o persoană, dar nu putem înțelege cauza. Sincer să fiu, nici nu e nevoie de un motiv. Dacă o iubești şi nu îți imaginezi viaţa fără ea, nu o lăsa să plece. De cele mai multe ori nu înţelegem cât de mult înseamnă o persoană pentru noi până când nu o pierdem. Mereu ne gândim că poate vom avea o a doua şansă să fim împreună. Posibil, dar o putem pierde odată şi pentru totdeauna. Nu risca!

 

Imagini pentru ne te retourne pas film

Sursa:  Novapost
Categorii