Credinta

Ai grijă când rănești un om, poate Dumnezeu îl iubește

 

 

 

 

Ai grijă când rănești un om, care de altfel ar putea fi omul potrivit pentru tine, cel care niciodată nu te va lăsa la greu, care nu-și va clădi fericirea pe suferința ta. Omul care este gata să renunțe la multe de dragul tău și nu te va trăda. Atunci când va greși va recunoaște și va încerca să se corecteze. Va adăuga iubire și efort ca să-ți ofere împlinire sufletească.

Ai grijă când rănești un om cu care ai un trecut, un prezent și creați  împreună temeliele viitorului. Omul care te-a ajutat să-ți materializezi visurile, care ți-a dăruit un cămin călduros și primitor. Ai grijă când îl rănești pe cel care a fost lângă tine când ai fost bolnav, când nu ai avut nici un ban în buzunar, cânt toți te-au lăsat baltă și te-au bârfit.

Ai grijă când rănești omul care ți-a fost cel mai bun prieten.

Prietenul care nu a ascultat bârfele și cuvintele răutăcioase spuse la adresa ta. Nu a avut nicodată tupeul să te critice sau să-ți dorească răul. A plâns când ai plâns și tu, s-a bucurat când erai fericit și mereu s-a mândrit cu tine.

Loading...
Ai grijă când rănești un om, poate Dumnezeu îl iubește. 

De fapt, el vă iubește pe ambii. Atât de mult, încât v-a oferit șansa să fiți fericiți, să trăiți împreună și să vă bucurați de primul cuvânt spus de copilul vostru, de primii pași stângaci, de primul desen și de toate celelalte momente frumoase. Poate Dumnezeu te-a ales să-l faci să se simtă dorit și important după mult timp, când a avut parte doar de multe dezamăgiri. Sau invers, a apărut în viața ta să-ți aline rănile sufletești din trecut. Sau și mai frumos, să consturiți dragostea voastră.

Suntem o parte din Univers, iar tot ce se întâmplă în viața noastră are un scop.

Cunoaștem tristețea și durerea când sufletul e la pământ, ca apoi să fim remunerați cu oameni iubitori care să ne facă fericiți. Iar toate aceste lucruri se întâmplă datorită faptului că suntem iubiți de Dumnezeu atât de mult, încât nu permite ca ochii noștri să fie mereu triști. Până la urmă vei avea parte de dragoste, trebuie doar să nu o refuzi.
Categorii