Inedit

Ai o aură de argint? Ce înseamnă acest lucru

 

 

 

 

Aceștia sunt oameni cu adevărat înzestrați cu abilități extrasenzoriale. Deși uneori nici măcar nu știu aceste detalii, despre ei.

Oamenii cu o aură de argint sunt personalități cu adevărat talentate. Acestea combină intuiția dezvoltată și practicitatea.

Abilitățile lor psihice sunt la un nivel destul de ridicat, dar nu sunt întotdeauna conștienți de acest lucru. Deși aleg în mod inconștient rolurile profesorilor, consultanților și mentorilor.

Loading...

Acești oameni sunt versatili și adaptabili la diverse condiții. Ei încearcă să folosească fiecare oportunitate pe care o primesc în viață.

Intuiția lor le permite să ia decizii corecte la momentul potrivit. De această abilitate nu beneficiază numai ei, ci și acei oameni cu care sunt asociați.

Argintul este o culoare destul de rară a aurei și poate apărea în două nuanțe: întunecat și luminos.

Tonalitatea gri închis: acesta este de obicei un semn destul de negativ, ceea ce poate însemna că există frică în viața ta.

Poate fi, de asemenea, un semn al problemelor de sănătate. Concentrația unei culori gri închis sau argintiu închis, într-o zonă specifică a corpului, înseamnă că acest loc particular este cel mai problematic.

Tonalitatea argintie deschisă: este un semn al intuiției dezvoltate. În plus, argintul poate simboliza faptul că cel care are o astfel de aură eclozează noi concepte și idei.

Mintea unor astfel de oameni este clară și ascuțită. Sunt disciplinați, au capacitatea de a găsi cu ușurință o soluție la probleme. Ei nu devin atașați peste măsură și trăiesc o viață rațională.

Toate aspectele existenței lor sunt pline de simplitate.

Culorile aurei se schimbă în timp. Dacă în aura ta există o culoare argintie, acest lucru poate însemna că primești ajutorul puterilor superioare.

Dacă simți că orice obstacol te împiedică să mergi înainte, nu îți face griji – va dispărea în curând. Și atunci viața ta va curge cu o vigoare reînnoită și îți vei continua călătoria către visurile și obiectivele tale.

Cum poți beneficia de aura argintie, în viața ta:

• Te face mai puternic

• Îi dai vieții un nou impuls

• Faci mai ușor față apatiei

• Ajută la ruperea legăturii dintre tine și persoanele toxice

 

Sursă 
Categorii