Teste

Alege un templu și află trecutul și viitorul tău!

 

 

 

 

Tot ceea ce trebuie să faci este să te concentrezi cât mai tare pe un singur templu dacă vrei să-ți aflii atât trecutul cât și viitorul. Alegerea ta contează foarte mult, tocmai de aceea trebuie să alegi un templu care te atrage cel mai tare. Vei rămâne surprins/ă când îți vei da seama cât adevăr se ascunde!

TEMPLUL 1

– Ai luptat foarte mult fix pentru niște oameni care nu ar fi meritat absolut deloc și te-ai neglijat chiar foarte tare din multe puncte de vedere. Ai obosit efectiv să tragi de unele lucruri și să vezi că nu merg precum ai fi vrut tu. Lupți pentru obiectivele tale și știi că o să reușești într-un final să ajungi fix acolo unde ți-ai propus. Chiar dacă trecutul tău nu a fost unul atât de strălucit pe cât ți-ai fi închipuit, să știi că te așteaptă un viitor foarte glorios și bogat, plin de niște câștiguri foarte mari care cu siguranță te va bucura la maxim. Stârnești invidia majoritatea oamenilor care te întâlnesc, iar asta simplului fapt că știi cum să te comporți , îmbraci și să le vorbești. Ești un om demn cu niște puteri foarte mari în mâinile sale ce-i place să fie pe cont propriu, să aibă totul la picioarele sale și să nu ducă lipsă de absolut nimic. Pe viitor ai vrea să ajungi atât de departe încât să ai foarte mulți oameni ce vor lucra în favoarea ta, care să depindă de tine. Dacă  ai putea, ai modela această lume fix după gusturile tale. Duci o viață chiar foarte extravagantă și plină de acțiune, ești o persoană mai diferită care și-a ales foarte bine scopurile și principiile vieții. În ceea ce privește sănătatea și banii o vei duce chiar foarte bine la acest capitol, căci vei reuși să depășești fiecare moment în parte bucurându-te de viață fără prea mult stres sau dureri de cap. Încearcă să investești mai mult în tine și nu te mai încrede în nimeni!

TEMPLUL 2

– Oferi foarte multă iubire, ești o persoană care se poate adapta foarte ușor oricărei situații, iar în mâneca ta se află niște cărți foarte bune. Ești o fire foarte atrăgătoare pentru multe persoane din jurul tău care știe cu adevărat ce vrea de la viață și nu se lasă niciodată bătută. Vei da peste fel și fel de oameni care îți vor închide ușa vieții în nas, dar cu toate astea vei continua să mergi și să speri, iar într-un final îți vei găsi drumul cel bun în viață care este plin numai de surprize minunate. Vei avea mult spor și parte de foarte multă iubire. Sunt foarte mulți oameni care îți vor răul, oameni pe care îi consideri prieteni, dar defapt îți sunt dușmani. Trebuie să ai foarte mare grijă și să te ferești de acele persoane care încă de la început îți dau impresia că nu-s de tine. Te-ai închis în tine și ai suferit mult la viața ta, multă suferință s-a oprit pe parcursul zilelor pe care le-ai trăit. Ai mulți , mulți dușmani ce vor să te vadă cum te târăști pe jos, dar totodată nu vor avea nicio putere să te distrugă, iar asta pentru că ești cu mult deasupra lor. În dragoste o să-ți meargă extrem de bine și-o să te mândrești de familia ta la maxim. Lasă totul de la sine și nu te mai agita atât de tare, căci nu-i ok deloc. Trebuie să zâmbești mai mult și să îți intrii în putere, să le arăți absolut tuturor de ceea ce ești în stare. Luptă pentru visele tale, iar după vei vedea că nu-s atât de greu de îndeplinit precum pare. Pune-ți încrederea doar în acei oameni ce merită și mergi în față, căci te așteaptă un drum chiar foarte lung.

TEMPLUL 3

– Ai oferit atenție fix cui nu ar fi trebuit, ți-ai pus încredere în persoane care nu meritau absolut deloc și te-ai ars. Ai făcut multe greșeli la viața ta, tu i-ai iertat pe cei care nu te-ar fi iertat pentru absolut nimic în lume. Chiar dacă drumul vieții tale a fost plin mai mult cu obstacole și nefericiri, chiar dacă ai plâns zile și nopți în șir, chiar dacă ai suferit atât de mult, să știi că vor veni și acele zile minunate pline cu soare care te vor bucura la maxim. Într-adevăr, ți-ai pus încrederea în cineva care te-a făcut să suferi mai mult, nu te-ai fi așteptat deloc de la acel cineva să facă asta, te-a rănit mult cu toate că te iubește. Rănindu-ți inima de multe ori în șir te-a făcut să devii un om mult mai puternic. Chiar dacă la început relația nu a decurs fix așa cum ți-ai fi imaginat, să știi că pe viitor partenerul de viață chiar te va uimi, pentru că va face o transformare chiar foarte mare arătându-ți pe zi ce trece cât de mult te iubește, deși nu prea are atât de multă încredere în tine. Banii nu vor fi absolut deloc o problemă pentru tine niciodată, căci ai un noroc și un stil de-ai produce chiar foarte bun, te-ai născut cu o demnitate și o concepție în ceea ce privește viața chiar foarte bună. Vei lăsa întotdeauna pe oriunde vei merge niște impresii excelent de bune, iar majoritatea oamenilor te vor aprecia fix așa cum se cuvine. Încearcă să nu-ți mai fie rușine atât de tare cu tine și să te afișezi, căci ești o persoană foarte specială ce are un rol în viață chiar foarte bun. Vei reuși să clădești absolut tot ceea ce îți dorești și să treci peste absolut orice îți vei propune. Știi și tu prea bine că într-un final vei reuși majoritatea lucrurilor pe care ți le-ai propus. Te consideri o persoană luptătoare. Așa-i? Atunci pune-ți toată încrederea în tine și treci în față, arată-le la toți de ceea ce ești în stare. Distruge-i pe toți cei care te invidiază cu succesul pe care îl vei avea și nu-i lăsa niciodată să-ți stea în cale!

 

Sursa: Healthy News
Categorii