Desert

Prăjitură fără coacere, gata în doar 10 minute! Simplă dar foarte gustoasă!

 

 

Prăjitură fără coacere, gata în doar 10 minute! Simplă dar foarte gustoasă!

 

 

Vă prezentăm cea mai rapidă rețetă de prăjitură de biscuiți cu cremă fină cremșnit. Această prăjitură se prepară foarte rapid și merită făcută atunci când îți este poftă de dulce! E gata în doar 10 minute! Mai greu e să aștepți cât să stea la frigider, dar vă asigurăm că e foarte gustoasă.

Ingrediente:

400 g Biscuiți
1 bucată Cutie mix pentru cremă cremșnit (230g)
160 g Zahăr pudră
500 ml Frișcă lichidă 33%
700 ml Lapte
1 linguriță Esență de vanilie

Sirop

200 ml Lapte
1 linguriță Esență de vanilie

Decor

50 g Ciocolată neagră

Mod de preparare:

  1. Preparați crema: turnați 700 ml lapte într-un bol, adăugați zahărul pudră, esența de vanilie, mixul pentru cremă cremșnit și frișca lichidă. Mixați timp de 2-3 minute, până devine fermă. Lăsați deoparte.
  2. Turnați 200 ml de lapte într-un bol, adăugați esența de vanilie și amestecați. Treceți rapid câte un biscuit prin sirop și aranjați-i pe un platou într-o formă reglabilă cu dimensiunea (20x20cm). Aranjați primul strat de biscuiți însiropați și ungeți cu primul strat de cremă.
  3. Urmează al doilea strat de biscuiți însiropați, al doilea strat de cremă și acoperiți cu al treilea strat de biscuiți însiropați. Distribuiți al treilea strat de cremă. Decorați prăjitura cu ciocolată neagră răzuită și dați la rece pentru 6 ore sau peste noapte.
  4. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna! 

 
Categorii