Remedii naturiste

Amestecam cartof și ou pentru mâini, pentru a șterge toate ridurile în mod natural

 

 

Amestecam cartof și ou pentru mâini, pentru a șterge toate ridurile în mod natural

 

 

Amestecam cartof și ou pentru mâini, pentru a șterge toate ridurile în mod natural

Multe dintre ingredientele pe care le ai acasă te pot ajuta să arăți frumos și mai tânăr, trebuie doar să știi pentru ce sunt și cum să le folosești. De aceea, astăzi ne vom concentra pe grija mâinilor tale.

Rareori ești atent la mâinile tale când ești tânăr, dar când trec anii, mâinile tale sunt primele care îți trădează vârsta.

De aceea, astăzi vă voi învăța 2 rețete pentru măști de casă, astfel încât să le puteți aplica pe pielea mâinilor și să le puteți îngriji în mod corespunzător, în acest fel vor rămâne frumoase și moi.

Ingredientele pe care le veți folosi pentru a realiza aceste măști cu produse pe care le aveți întotdeauna acasă, deci nu va trebui să faceți o cheltuială suplimentară pentru a vă îngriji fizic.

În continuare, vă las rețeta celor mai eficiente măști pentru îngrijirea mâinilor voastre.

tata

Rețeta 1: luați unul sau două gălbenușuri și amestecați-le cu o lingură de miere. Apoi aplicați pe mâini și lăsați-l să se usuce pe piele. Când este uscat, spălați-vă mâinile cu apă și săpun.

tata

Rețeta 2: Pentru aceasta vom avea nevoie de cartofi, îi curățăm și îi fierbem până se fierb pentru a face un piure, apoi adăugăm două linguri de ulei de măsline, miere și lapte. Se amestecă toate ingredientele și se duce preparatul la frigider. Ar trebui să-l aplicați de 2 sau 3 ori pe săptămână, lăsați-l să acționeze timp de 15 minute.

Secret extra: uleiul de măceșe este, de asemenea, ideal pentru îngrijirea mâinilor, vă va oferi moliciune, vă va ajuta să redobândiți elasticitatea și fermitatea. Ar trebui să-l aplicați zilnic pe piele.

Urmați aceste sfaturi de frumusețe, iar pielea de pe mâini va fi strălucitoare.

 

Sursa
Categorii