Retete de Mancaruri

Ardei capia umpluti la cuptor – rapid, gustos si pentru orice ocazie!

 

 

 

 

Vă propunem să încercați o rețetă delicioasă de ardei. “Rulourile de ardei cu carne” sunt o mâncare deosebită, care se prepară foarte ușor și simplu, dar care are un gust uimitor, arată foarte apetisant, este delicioasă și foarte suculentă. Aceste rulouri savuroase vor încânta papilele gustative și vor înfrumuseța orice masă.

Ingrediente:

5 bucăți Ardei capia
1 bucată Ceapă
5 bucăți Roșii cherry
400 g Carne tocată
3 linguri Ulei de masline
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper negru măcinat
1/2 linguriță Condimente pentru carne tocată
80 g Cremă de brînză
100 g Mozzarella

Mod de preparare:

  1. Puneți ardeii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și îi coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200°C pentru 30 de minute (după 20 de minute întoarceți ardeii pe cealaltă parte), îi coaceți până se rumenesc bine.
  2. După ce s-au copt îi acoperiți cu folie de aluminiu (sau un capac) și îi lăsați pentru 10 minute, astfel se vor curăța mai ușor. Curățați ardeii de coajă, îi tăiați în jumătate și înlăturați cotorul și semințele.
  3. Pregătiți umplutura: într-o tigaie cu ulei încins puneți la călit ceapa tocată, roșiile tocate și amestecați. Gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați carnea tocată și amestecați bine.
  4. Asezonați cu sare, piper negru și condimente pentru carne, gătiți până este gata, amestecând periodic. Luați de pe foc și lăsați la răcit, apoi adăugați crema de brânză și amestecați. Formați chifteluțe de carne.
  5. Puneți câte o chifteluță de carne pe fiecare jumătate de ardei copt și rulați bine, astfel veți obține niște rulouri. Aranjați rulourile de ardei într-un vas de yennă uns cu ulei. Din cantitatea rămasă de carne formați niște biluțe și le puneți și pe ele în vas. Presărați toată suprafața cu mozzarella dată prin răzătoare cu găuri mari și dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180°C pentru 20 de minute.
  6. Savurați cu plăcere!

Pofta buna!

 

Sursa




Categorii