Remedii naturiste

Are 64 de ani, dar nici urmă de riduri sau piele lăsată… O invidiază până și adolescentele! Are o reteta imbatabila

 

 

 

 

„Secrete pentru femei“ au pregătit o serie de rețete prețioase de măști pe bază de amidon, preluate de la o femeie de 64 de ani demnă de toată admirația. Nimeni nu știe cu adevărat care este vârsta ei adevărată, deoarece asemenea ten tânăr și plin de viață vezi doar printre adolescente.

Măștile pe bază de amidon ”strâng” pielea și o tonifică, activând procesele interne ale epidermei faciale. Ingredientele suplimentare pe care le găsim deseori în componența amestecurilor cosmetice nu fac decât să sporească efectul amidonului.

 

Mască din amidon

Ingrediente:

1 lingură de amidon
• 1 linguriță de sare
• 1 lingură de miere
• Un pic de lapte cald

 

Se amestecă toate ingredientele până când pasta ajunge netedă. Se aplică pe pielea curată și se ține 30 de minute. Se îndepărtează cu grijă resturile de amestec cu un tampon de bumbac și apoi se spală fața.

Masca de amidon și cicoare

Ingrediente:

4 linguri de amidon
4 linguri de frișcă
3 linguri de pulbere de cicoare

Se amestecă toate ingredientele până se obține o masă îngroșată. Aplicați pasta pe fața curată. Se spală masca 30 minute după aplicare.
Masca de amidon este un înlocuitor al acidului hialuronic. Cu cât mai curând începi utilizarea acestei măști, cu atât reții mai mult apariția ridurilor. Îți doresc să rămâi la fel de frumoasă și să nu eziți să testezi aceste rețete eficiente. Nu vei regreta!

 

Imagini pentru крахмальные маски

 

Sursa: Are 64 de ani
Categorii