Remedii naturiste

Soluție testată de reducere a ridurilor! Întărește-ți tenul prin metodele bunicii

 

 

 

 

1. Gelatină Anti-Rid

Se agită 1 linguriță gelatină, 0,5 pahar cu apă, 3 linguri de miere, 0,5 pahare cu glicerină  și 1 g de acid salicilic. Vasul cu acest amestec îl puneți în apă fierbinte și se amestecă până când devine o masă omogenă. Luați vasul din apă și lăsați să se răcească, amestecând constant, pentru a obține o cremă gelatinoasă. Crema gata preparată se aplică pe piele zilnic, timp de 20 de minute cu 2 ore înainte de culcare. Resturile de cremă, care nu se absoarbe în piele le înlăturați cu un tampon.

Cantitatea rezultată de cremă este suficient, de obicei, timp de o lună de utilizare. Crema poate fi stocată pe raftul de sus al frigiderului. De fiecare dată încălziți doar cantitatea de cremă cât este necesară pentru o aplicație (nu încălziți întreaga cremă).

2. Mască de gelatină pentru întinerirea pielii

Masca Gelatina posedă proprietăți puternice de regenerare, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și ten au efect de ”strângere” a pielii: pielea devine netedă, moale și flexibilă, dispar ridurile, petele și pistruii. Măștile din gelatină au efect benefic asupra proteinelor și aminoacizilor.

3. Mască regeneratoare de gelatină cu banane

Se amestecă 2 linguri de apă fiartă cu 1 linguriță de gelatină și se lasă să se umfle. Apoi se adaugă gelatina dizolvată 2 lingurițe de piure de banană, se amestecă și se aplică pe fața curată. Păstrați masca pe față 20 de minute și apoi spălați cu apă caldă.

Dacă v-a plăcut articolul nu ezitați să aplicați metodele descrise mai sus pentru a vă bucura de rezultate rapide. Dacă v-ați convins, ne puteți recomanda și prietenilor. Rămâneți la fel de frumoase, trup și suflet!

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii