Remedii naturiste

Soluție testată de reducere a ridurilor! Întărește-ți tenul prin metodele bunicii

 

 

 

 

1. Gelatină Anti-Rid

Se agită 1 linguriță gelatină, 0,5 pahar cu apă, 3 linguri de miere, 0,5 pahare cu glicerină  și 1 g de acid salicilic. Vasul cu acest amestec îl puneți în apă fierbinte și se amestecă până când devine o masă omogenă. Luați vasul din apă și lăsați să se răcească, amestecând constant, pentru a obține o cremă gelatinoasă. Crema gata preparată se aplică pe piele zilnic, timp de 20 de minute cu 2 ore înainte de culcare. Resturile de cremă, care nu se absoarbe în piele le înlăturați cu un tampon.

Cantitatea rezultată de cremă este suficient, de obicei, timp de o lună de utilizare. Crema poate fi stocată pe raftul de sus al frigiderului. De fiecare dată încălziți doar cantitatea de cremă cât este necesară pentru o aplicație (nu încălziți întreaga cremă).

2. Mască de gelatină pentru întinerirea pielii

Masca Gelatina posedă proprietăți puternice de regenerare, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și ten au efect de ”strângere” a pielii: pielea devine netedă, moale și flexibilă, dispar ridurile, petele și pistruii. Măștile din gelatină au efect benefic asupra proteinelor și aminoacizilor.

Loading...

3. Mască regeneratoare de gelatină cu banane

Se amestecă 2 linguri de apă fiartă cu 1 linguriță de gelatină și se lasă să se umfle. Apoi se adaugă gelatina dizolvată 2 lingurițe de piure de banană, se amestecă și se aplică pe fața curată. Păstrați masca pe față 20 de minute și apoi spălați cu apă caldă.

Dacă v-a plăcut articolul nu ezitați să aplicați metodele descrise mai sus pentru a vă bucura de rezultate rapide. Dacă v-ați convins, ne puteți recomanda și prietenilor. Rămâneți la fel de frumoase, trup și suflet!

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii