Povesti de viata

Are doar 13 ani ani și este mamă, își crește copilul într-un grajd

 

 

 

 

O fată de 13 ani din Botoșani a devenit mamă deși are doar 13 ani. Tatăl copilului are 20 de ani, însă tot ce își doresc este ca micuțul lor de câteva luni să fie sănătos și să aibă tot ceea ce ei nu au avut în copilărie.

Cei trei locuiesc în satul Balta Roșie, Botoșani, într-un grajd pe care l-au amenajat după posibilități, conform Libertatea.
„A fost o greşeală, aşa este, dar de acum o să îl creştem. Totuşi, când am aflat, ne-am dorit asta. Suntem mulţumiţi că e sănătos şi începe să crească. Încercăm să nu îl scoatem prea mult pe afară, să nu răcească”, spune Anamaria pentru sursa menționată.

Seară, ei folosesc o lampă cu gaz sau un bec cu leduri, care funcţionează cu un acumulator ce se încarcă în timpul zilei de la un panou solar. Că să nu le fie frig peste noapte, cei doi au pus în uşa o pătură, însă cel mai mult se gândesc la copil.

„Uşa e stricată, la fel şi geamurile. Sobă e reparată, dar numai că trebuie să o dăm cu vopsea. E cam rău aici, dar când avem ceva bani şi posibilitatea, facem ceva pentru băieţel. Am vrea să avem şi noi o mobilă în casă. Nu avem curent electric şi trebuie să spăl totul la mâna. Nişte hăinuţe să îi mai luăm, ce mai are el nevoie”, mai spune tânăra mămică.

 

Sursa: Libertatea.ro Revista presei
Categorii