Aperitive si Gustari

Asta le-am dat dimineata alor mei. Au mancat tot din farfurie. Cand sa gust si eu, nu am mai avut ce. RETETA AICI

 

 

 

 

Ingrediente:

4 oua batute

120 gr cascaval

8 felii de bacon

2 linguri unt topit

350 ml lapte

100 gr ceapa tocata fin

64 gr faina

piper

sare

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie incapatoare adauga feliile de bacon si frige-le pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si toaca-le marunt.

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si unge o tava cu putin unt.

Intr-un bol pentru mixer amesteca ouale cu untul si laptele si apoi adauga, treptat faina.

Adauga apoi ceapa si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Presara pe aceasta cascavalul ras si baconul. Toarna apoi compozitia de mai sus.

Coace totul timp de 35 de minute.

Serveste frittata rapida alaturi de o salata de sezon sau o bucata de branza proaspata.

Frittata rapida fi servita atat calda, cat si rece.

 

 

Pofta buna!

 

 Sursa




Categorii