Povesti de viata

Astăzi am plâns. Din adâncul sufletului meu pentru că am pierdut o femeie

 

 

 

 

Astazi este cea mai trista zi din viata mea.

Ca doctor, ajut femei in travaliu si de fiecare data cand sunt in sala de nasteri ma rog la Dumnezeu sa binecuvanteze toate mamele.

Durerea prin care trec acestea este de nedescris, nemailuand in calcul cele 9 luni, timp in care poarta sarcina. Ele trec prin foarte multe pentru a aduce o noua viata pe pamant.

Astazi am plans. Din adancul sufletului meu pentru ca am pierdut o femeie. Ne rugam mereu sa nu se intample asta, dar uneori Dumnezeu are alte planuri, scrie extranews.ro.

De ce este cazul acestei femei atat de dureros? Aceasta s-a chinuit timp de 14 ani sa dea nastere unui copil. Am incercat fertilizare In-Vitro si toate metodele cunoscute de om.

Dupa tot acest timp, Dumnezeu o binecuvantase, era deasupra stiintei si cunostintei umane. Aceasta a ramas insarcinata in ciuda faptului ca avea chisturi ovariene si cativa fibromi. Cei din urma incepuse sa se topeasca si totul decurgea OK, atunci am inteles ca Dumnezeu lucreaza.

Dupa 9 luni, era timpul, sotul ei s-a grabit la spital, iar eu am lasat totul deoparte ca sa o asist la nastere. Travaliul a durat ore intregi, iar dupa 7 ore durerea crestea intens, asa ca ne-am hotarat sa-i facem cezariana.

Am pierdut-o dar copilul a supravietuit. Inainte sa-si dea ultima suflare, si-a tinut copilul in brate si a zambit spunand: „Dumnezeu e minunat”, apoi si-a dat duhul.

Am fost devastat si foarte trist am mers repede sa-i dau vestea sotului. La auzul acesteia, barbatul a lesinat. Ziua cea mai fericita din viata lor se transformase intr-un mare necaz.

Astazi am pierdut o viata doar pentru a o salva pe alta.

Va rog sa respectati femeile pentru ca acestea trec prin vaile mortii pentru a da nastere unora noi. Respectati-va mamele, sotiile si surorile!

Purtand un copil in burta 9 luni nu este o gluma, nici travaliul la care sunt supuse acestea. Femeile fac un mare sacrificiu.

Ma rog zilnic la Dumnezeu ca sa protejeze pe toti ce citesc aceasta postare, mai ales femeile insarcinate, mentionati-le in rugaciunile voastre.

Dragi soti, respectati-va sotiile pentru ca acestea sunt adevaratele facatoare de vieti. Dumnezeu sa intareasca si sa ocroteasca toate femeile insarcinate si sa le ajute sa treaca cu bine peste miracolul nasterii.

Nu ignorati aceasta postare, distribuiti-o pentru ca femeile ne-au dat viata si ele trebuiesc pretuite.

Dumnezeu sa binecuvanteze femeile!

 

Sursa
Categorii