Inedit

Astăzi…

 

 

 

Astăzi, îmi voi acorda mai mult timp, voi fi mai atentă la nevoile mele, acum mai mult ca niciodată îmi voi aminti cine sunt, care mi-e scopul, de ce sunt aici, ce am de făcut, şi încotro să mă îndrept.

Astăzi îmi voi analiza viața, voi pune în balanță trăirile și ce am obținut în timp, îmi voi pune întrebări, de ce am ales experienţele care au apărut în calea mea…de ce am alungat oameni, de ce am fost colecționară de trăiri încă neexperimentate, de ce am ales să adun lucruri și nu emoții…

Astăzi, promit să renunţ la nimicirea și sabotarea fericirii mele, voi îngădui unei noi experiențe să mă definească, voi alunga cu mătura gândurilor mele întunecate şi o să dau frâu liber armoniei vieții, voi pluti în deriva a tot ceea ce simt. Îmi voi trăi clipa!

Astăzi, mă predau noii zile cu braţele deschise, accept ziua așa cum e. Permit fiecărei zile să mă surprindă şi să îmi hrănească cele mai profunde dorinţe ale sufletului meu, pentru că simt că am nevoie, simt că vreau să fiu alimentată cu mai bine.

Astăzi, promit să îmi folosesc puterea de a-mi resuscita lumea mea interioară. În această zi poate mai mult ca în oricare alta, voi oferi celor din jurul meu ceea ce vreau să primesc din partea lor. Să dau fără a cere, să dăruiesc fără să am așteptări. Să prețuiesc. Să primesc!

Astăzi voi căuta căi pentru a iubi fiecare persoană pe care o voi întâlni. Mai mult sau mai puțin. Voi iubi pentru că știu că pot!

Astăzi voi clădi pacea în suflet și o voi transmite în rândurile mai sus spuse, voi avea gânduri prielnice, voi spune cuvinte liniștitoare şi mă voi ruga pentru pacea celor care încă trăiesc în haos, în deznădejde și în necunoaștere – inclusiv pentru mine.

Astăzi îi voi respecta pe toţi cei din jur şi pe toţi aceia care, din umbră, se străduiesc să facă din această lume un tot frumos, un loc al binelui, al îngăduinței, al cuviinței.

Astăzi închei ziua cu bine, pentru că-mi permit să sper la mai mult, la mai frumos, la mai divin. Acum, în acest minut valorific cuvântul, starea mea de bine și împart cu voi puritatea intenției mele…

Astăzi dăruiesc vorbe din suflet pentru suflete frumoase…

 

Sursă
Categorii