
Ingrediente:
Suc de portocale – 400 mililitri
Zahăr – 70 de grame
Amidon de porumb – 40 de grame
Lapte – 1 litru
Zahăr – 200 de grame
Griș – 200 de grame
Zahăr vanilat sau vanilie – 8 grame
Unt – 1 lingură
Cacao – 2 linguri
Lapte – 1 lingură
Mod de preparare:
Adăugați zahărul și amidonul de porumb în sucul de portocale și amestecați.

Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se toarnă într-un vas tapetat cu folie alimentară.

Turnați zahărul și grișul în lapte, amestecați și aduceți la fierbere.

Adăugați zahărul vanilat, untul și amestecați. Turnați jumătate din amestec în formă.

Adăugați cacao și lapte în a doua jumătate a amestecului și amestecați. Turnați compoziția într-o formă.
Acoperiți cu folie alimentară și dați la frigider timp de patru ore.

Întoarceți cu susul în jos și decorați cu fructe.
Poftă bună!

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/tak-smachno-nachebto-kupyly-u-kondyterskiy-trysharovyy-desert-bez-zhelatynu/













