Stiri

Au auzit un plânset venind din fosa septică, dar când s-au uitat înăuntru nu le-a venit să creadă ce văd

 

 

 

 

Uneori e o mare diferență între a fi în locul potrivit la locul potrivit și a fi mereu pregătit, pentru că, pe cât de ciudată poate fi situația, ajutorul nostru ar putea să fie necesar chiar în acel moment. Exact asta s-a petrecut în India, când o persoană a auzit un plâns stins venind dintr-o fosă septică.

Păreau țipete sau gemete de animal, așa că cei care le-au auzit au vorbit rapid cu asociația care se ocupa cu protecția animalelor, aceștia au ajuns la fața locului și au făcut tot ce au putut pentru a salva orice ar fi fost înăuntru, mai ales că părea că era din ce în ce mai aproape de a se îneca.

În cele din urmă s-a dovedit a fi un câine care de-abia se mai putea ține la suprafață. Din fericire, nimic rău nu s-a întâmplat. Voluntarii l-au dus într-un adăpost unde a primit tot ajutorul medical de care avea nevoie. Atunci și-au dat seama că era vorba de fapt de un cățeluș mic și jucăuș. Deși nimeni nu a putut da o explicație despre cum a ajuns în locul oribil de unde a fost salvat.

Grație acestor oameni care au depus atât de mult efort pentru un câine, acest cățeluș va primi a doua șansă la viață și poate că la un moment dat va face o familie fericită.

Priviți cum a decurs operațiunea de salvare, care a fost extrem de spectaculoasă:

 

 

 

Sursa: Happy News
Categorii