Sfaturi utile

Barbatii nu parasesc niciodata ASTFEL de femei

 

 

 

 

Candva am auzit parerea ca barbatii isi lasa femeile nu pentru altele mai atragatoare, ci pentru altele mai interesante. S-a dovedit ca barbatii pot chiar sa renunte la o femeie mai atragatoare din punct de vedere fizic pentru una mai putin frumoasa, dar cu care pur si simplu ii place sa petreaca timpul impreuna.

Barbatii apreciaza femeile care ii umplu de viata, au o feminitate gingasa si le trezesc un interes deosebit.

Dar sa vedem ce anume o face pe femeie interesanta pentru barbat.

 

1. Ea are o parere bine argumentata si nu se sfieste sa o exprime

Barbatii sunt de fapt atrasi de femeile inteligente, iar existenta unor pareri proprii echilibrate si fundamentate este o expresie clasica a inteligentei. Daca barbatului manifestarea inteligentei ii pare ciudata, probabil el pur si simplu nu e o pereche potrivita pentru dvs.

2. Ea isi cunoaste pretul

Sigur ca o relatie nu reprezinta o cursa in care trebuie sa iti manifesti ego-ul, dar nici nu trebuie sa te lasi umilita. De fapt nu trebuie sa faceti nimic deosebit: personalitatea dvs. unica este ceea ce iubeste barbatul dvs., e suficient pur si simplu sa fiti voi insiva si sa nu v-o inhibati.

3. Ea are propriile interese

Barbatilor le place cand femeia are ocupatii si hobby-uri proprii. De altfel atunci cand barbatul accepta sa va ocupati cu ceea ce va place, el manifesta o mare incredere in dvs. si un interes deosebit fata de personalitatea dvs.

4. Ea stie sa accepte si sa ofere complimente

Barbatilor le place faca complimente, dar si mai mult le place sa vada o reactie placuta la ele. Pe de alta parte nu e deloc placut sa ti se refuze “cadoul” pe care il faci din suflet.

Si nu uitati ca si barbatii au nevoie de complimente, aratati-i ca il pretuiti si ca el va face viata mai frumoasa.

5. Ea are grija de sine

…din toate punctele de vedere. Chiar daca natura nu v-a inzestrat cu o frumusete fizica deosebita, un aspect ingrijit, curat si elegant va va scoate mereu in evidenta si va trezi interesul barbatului.

Barbatii apreciaza femeia din toate punctele de vedere: frumusete exterioara, frumusete interioara si nu in ultimul rand armonia in relatia cu acea femeie.

Fiti interesanta pentru barbatul dvs., descoperiti-i mereu cate o parte din imensa si frumoasa lume din interiorul dvs. si atunci interesul sau pentru dvs. va fi nesecat.

 

Sursa: Fasingur
Categorii