Remedii naturiste

„Beți un pahar în fiecare dimineață”: așa mi-a spus medicul și mi-a scris rețeta pentru curățarea intestinelor

 

 

„Beți un pahar în fiecare dimineață”: așa mi-a spus medicul și mi-a scris rețeta pentru curățarea intestinelor

 

Mișcarea regulată a intestinului și curățarea joacă un rol important și important în menținerea sănătății generale. Deși sună prea general, medici celebri precum Hinohara și Neumivakin au învățat că cantitatea de calorii trebuie redusă pentru ca o persoană să trăiască mai mult și mai sănătos.

După cum explică medicii, alimentele, pe cât de mult ne hrănesc, pot avea și un efect dăunător asupra sănătății noastre. Acest lucru se întâmplă deoarece hrana se depune în intestine și ceea ce nu este expulzat rămâne în intestine, unde începe să putrezească, excrementele se întăresc și bioflora este perturbată. Așa apar bolile.

Este important să acordați atenție golirii în timp util și regulate a intestinelor , deoarece totul pleacă de la ele. În plus, atunci când mănânci alimente crude, indiferent cât de bine ai fi spălat-o, uneori există în ea microorganisme care se instalează ca paraziți în intestine și provoacă în continuare diverse boli.

Următoarea rețetă de băutură ne-a fost trimisă de o cititoare care spune că a băut-o la recomandarea medicului ei și că a ajutat-o ​​foarte mult. Se prepară cu semințe de dovleac , care sunt extrem de sănătoase și sunt cunoscute de multă vreme pentru proprietățile lor vindecătoare.

Datorită semințelor de dovleac , curățarea intestinului este facilitată . Așa cum laptele de migdale curăță plămânii și le crește capacitatea, semințele de dovleac, pe lângă alți nutrienți, conțin și magneziu.

Unele cercetări arată că persoanele care nu primesc suficient magneziu sunt mai predispuse la constipație. Și nu este doar preventiv. Magneziul este atât de eficient în rezolvarea problemelor intestinale încât uneori este prescris ca laxativ pentru a rezolva cazurile de constipație existentă.

Nutrientul secret din semințele de dovleac este cucurbitina, care este de fapt o substanță bioactivă cu proprietăți antihelmintice. Cucurbitina asigură curățarea tuturor paraziților acumulați în intestine.

Băutură pentru curățarea intestinelor

Ingrediente:

  • 120 g seminte de dovleac (1 cana)
  • 750 ml apă (3 căni)
  • 1/4 lingurita de ghimbir (praf sau proaspat)
  • 1/4 lingurita turmeric
  • un praf de piper negru (pentru a sustine efectul turmericului si capsaicinei)
  • 1 lingurita de miere

Mod de preparare:

Puneți semințele de dovleac într-un castron mare și acoperiți cu apă. Semințele se lasă la macerat peste noapte la temperatura camerei. A doua zi, strecurați-le din apă și puneți-le direct într-un blender. Turnați 750 ml de apă în blender și adăugați ghimbir, turmeric, piper negru și miere.

Toate ingredientele sunt pasate într-un amestec fin, uniform și lichid, precum laptele.

Băutura astfel preparată este filtrată prin pânză de brânză și depozitată într-o sticlă de sticlă.

 

Se ia dimineata, inainte de micul dejun, cate 1 cana odata, iar restul se pastreaza la frigider si se bea a doua zi dimineata, inca o cana si a treia dimineata, pana se termina.

Apoi puteți lua o altă doză, apoi faceți o pauză.

ATENŢIE!

Înainte de a aplica orice remediu din medicina populară, trebuie să consultați medicul!

 

Sursa

 
Categorii