Desert

Bezele de casa

 

 

 

 

Ingrediente:

  • 2 albusuri
  • un praf sare
  • 100 g zahar fin
  • o lingura zeama de lamaie
  • cateva picaturi de colorant

 

Mod de preparare:

Mixati usor albusurile cu sarea pana incep sa faca spume apoi adaugati treptat zaharul fin. Daca nu gasiti in comert zahar fin, dati prin robot zaharul tos, Mixati in jur de 15-20 minute pana bezeaua este lucioasa.

Adaugati zeama de lamaie si cateva picaturi de colorant mixati usor apoi mutati compozitia intr-un pos . Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am format baza bezelei apoi am revenit la fiecare si i-am facut motul.

Coaceti bezelele 80 minute in cuptorul preincalzit la 110 grade apoi lasati-le in cuptor cateva ore, pentru a se usca.

Au o textura minunata….

 

Pofta buna!

 

Sursa: Bucataria Irinei..

Tags




Categorii