Credinta

Când tu te rogi, Dumnezeu ascultă. Când tu asculți, Dumnezeu vorbește. Când tu crezi, Dumnezeu lucrează

 

 

Când tu te rogi, Dumnezeu ascultă. Când tu asculți, Dumnezeu vorbește. Când tu crezi, Dumnezeu lucrează

 

 

Cu toții am avut zile proaste în viața noastră.
Cu toții am trăit acele zile care ne fac să gândim sau să spunem că urâm viața.
Cu toții am trăit acele zile care ne fac să ne întrebăm dacă viața merită trăită sau nu. Desigur, am avut. Și probabil că am avut multe dintre ele pe care le-am pierdut.

Cu toate acestea, ar trebui să ne întrebăm dacă i-am mulțumit vreodată lui Dumnezeu pentru astfel de zile sau nu.  S-ar putea să-l învinovățim pentru astfel de zile proaste și chiar să-L întrebăm pe Dumnezeu de ce s-au întâmplat chiar în viața noastră.

Există multe lucruri bune care ni se întâmplă într-o zi pe care de obicei nu le putem vedea și, uneori, sunt doar niște lucruri mărunte. Ar trebui să-i mulțumim întotdeauna Dumnezeului nostru pentru acele zile rele, deoarece există încă ceva bun în toate. 

În fiecare zi, primim o mulțime de binecuvântări; uneori, pur și simplu avem ochii deschiși și suntem capabili să vedem. Cu toate acestea, când avem mintea și inima deschise, vom vedea fiecare binecuvântare pe care nu am putut să o vedem, deoarece nu am fost prea atenți. Ar trebui să-i mulțumim Dumnezeului nostru pentru că suntem în viață. Nu sunt pierderi, ci sunt lecțiile învățate în viața noastră.

Ar trebui chiar să-I mulțumim pentru acele zile în care nu am obținut tot ce ne-am dorit cu adevărat. Ar trebui să fim conștienți de faptul că el ne-a dat de fapt ceea ce știa că avem nevoie. Au fost momente în care nu aveam nevoie decât de lecții de învățat. El are câteva planuri pentru noi și ne cere răbdare și încredere. Îi vom mulțumi, de asemenea, Dumnezeului nostru pentru acele zile rele, pe măsură ce ne vor duce acolo unde trebuie să fim.

 

Sursa
Categorii