Casa de vis

Casă de vis în suprafață de 77 mp, situată pe malul unui lac

 

 

Casă de vis în suprafață de 77 mp, situată pe malul unui lac

 

 

O splendidă locuință situată pe malul unui lac, ascunsă printre copaci, este locul ideal pentru orice familie iubitoare de natură şi linişte.

Proiectul de astăzi ne prezintă o astfel de locuință, micuță si cochetă cu suprafața locuibilă desfăşurată de 77 mp, cu garaj pentru o maşină de 23.3mp, fiind inginios compartimentată, oferă suficient spațiu pentru o familie alcătuită din 3 membri.

 

Imagine similară

 

La exterior casa are o arhitectură simplă, uşor clasică, are înălțimea de 6,1 m, unghiul de înclinare al acoperișului este de 32 °, dimensiunile minime ale parcelei de teren pe care este construită, sunt 21,62m x 17,78m.

Loading...

 

Imagine similară

 

Find o construcție solidă din cărămidă, cu structura de beton armat, locuința poate fi construită şi pe un teren situat uşor în pantă.

 

Imagini pentru bucatarii moderne

 

La interior este compartimentată în :

Vestibul 4.9 mp

WC 2.9 mp

Hol 6.9 mp

 

Imagine similară

 

Living cu bucătărie tip open space de 27.5mp

 

Imagini pentru Casă

Dormitor 9.4mp

Dormitor 10.3mp

Baie 5.9 mp

Dormitor 9.7 mp

Garaj 23.3 mp

 

Imagini pentru bedroom

 

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi  estimată la prețul de 52.000 euro, aproximativ 675 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

 

Imagini pentru Casă

 

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook.

 

Imagine similară

 

Sursa: MagazinulDeCase
Categorii