Inghetate

O rețetă grozavă de înghețată cu brânză de vaci. Se prepară extrem de simplu, extraordinar de gustoase, 100% naturale

 

 

O rețetă grozavă de înghețată cu brânză de vaci. Se prepară desertul extrem de simplu, chiar fără bătăi de cap. Bucurați-i pe cei dragi cu delicii extraordinar de gustoase, 100% naturale, preparate acasă

 

 

Astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, vă prezentăm o rețetă grozavă de înghețată cu brânză de vaci. Acest desert va atrage atât adulții, cât și copiii. Desertul este foarte asemănător din punct de vedere al gustului cu brânza glazurată din comerț, dar rețeta noastră vă va surprinde prin gustul său incomparabil. Se prepară desertul extrem de simplu, chiar fără bătăi de cap. Bucurați-i pe cei dragi cu delicii extraordinar de gustoase, 100% naturale, preparate acasă.

 

Ingrediente:

360 g brânză de vaci

– 60 g de unt la temperatura camerei

– 3 linguri de zahăr

– 1 linguriță de zahăr vanilat

– 1 ciocolată

 

Mod de preparare:

1. Combinați într-un bol mai adânc brânza de vaci cu untul moale, apoi adăugați zahărul și zahărul vanilat. Bateți ingredientele, folosind blenderul, până obțineți o masă omogenă.

2. Luați un tocător de lemn și înfășurați-l cu folie alimentară. Turnați masa omogenă de brânză într-o pungă simplă, după care într-un colț îi faceți o tăietură. La fel, puteți folosi coșul pentru patiserie.

3. Turnați crema de brânză pe tocător, formând porții medii în formă cilindrică. Dați tocătorul la congelator, pentru 30-50 minute.

4. Pregătiți glazura: fărâmițați ciocolata cât se poate de mărunt și puneți-o într-o pungă. Legați punga într-un nod și puneți-o într-o cratiță cu apă fierbinte. Lăsați punga până se va topi ciocolata complet (puteți topi ciocolata după metoda dvs preferată)

5. Luați desertul de brânză și înfigeți în fiecare câte un bețișor de lemn. Decorați desertul cu ciocolata topită. Dacă doriți, puteți înmuia toată capodopera în ciocolată. Astfel, veți obține un adevărat Eskimo.

Poftă bună!

 
Categorii