Remedii naturiste

Câteva picături zilnic pe cap și rezultatul este cresterea spectaculoasa a parului. Foarte eficient si in cresterea genelor și a sprâncenelor

 

 

 

 

Uleiul de ricin este foarte eficient în cazul consolidării părului și creșterea genelor și a sprâncenelor.

Uleiul de ricin este bogat in vitamina E, minerale si proteine, si are proprietati antibacteriene si antifungice.

Uleiul de ricin conține trigliceride de grăsimi nesaturate. Această compoziție este principalul motiv pentru care ulei de ricin are o capacitate de regenerare. Acest acid este cunoscut pentru abilitatea sa de a ajuta în gestionarea și prevenirea infecțiilor, fungi, bacterii și mucegai.

S-a dovedit că uleiul de ricin ajuta la consolidarea si cresterea parului mai repede. Este bogat in omega-9 acizi grași, care hranesc parul si foliculii. Câteva picături de ulei de ricin pe cap și va pătrunde în porii și foliculii, având ca rezultat cresterea parului.

Dr. Devid Uilyams susține că uleiul de ricin poate îmbunătăți fluxul limfatic.

Deoarece uleiul de ricin conține acid ricinoleic, aceasta oferă proprietăți anti-inflamatorii, ceea ce face util pentru sistemul digestiv, chiar și în procesele inflamatorii in intestin.

De asemenea, ajută in cazul constipație.

 

Uleiul de ricin ajuta la:

Probleme gastro – intestinale
Probleme menstruale – relaxeaza muschii si previne crampe menstruale
Pentru dureri de cap
Acnee – ulei de ricin previne acnee si alte probleme ale pielii
Arsuri solare
Matreata –  ulei de ricin este eficient in combaterea matretii si in acelasi timp protejeaza pielea capului de infectii bacteriene.

Ulei de ricin, si calitatile lui:

Ulei de ricin este folosit ca un remediu natural. Aceasta poate ajuta în cazul în care se suferă de pietre la rinichi, sindrom de colon iritabil, articulatii umflate, ulcere pe ovare, atunci când ai probleme digestive și crampe menstruale.

Trebuie să aplicați o cantitate mică de ulei pe mai multe straturi de tifon și puneți-l direct pe piele. Dacă doriți să crească efectul, pune apoi o sticla cu apă caldă și se lasă timp de 60 de minute. Folositi-l de trei ori pe săptămână.

 

Ulei de ricin pentru gene:

Panthenol 20ml,
30ml de ulei de ricin,
15 picături de usturoi.

Rezultatul va fi uimitoar!

 

sursa
Categorii