Remedii naturiste

Uimitor cum vindecă tusea și întărește sistemul imunitar! Merită să încercati!

 

 

 

 

Reteta uimitoare! Vindeca tusea și întărirea sistemului imunitar. Merită încercat!

Acest medicament este foarte eficient pentru tratamentul tusei și este foarte bun pentru intarirea sistemului imunitar. Dacă suferiți de o tuse timp de câteva zile, sa știi ca doar o cana de acest medicament pe zi, va ajuta sa scapati de ea și sa restabili sistemul imunitar.

 

Ingrediente:

  • 100 grame de ovăz;
  • 200 de grame de zahăr;
  • 1 cană cu apă.

 

Mod de preparare:

  1. Se spală ovăzul, și apoi sepune într-un vas mic cu apă și zahăr. Se pune vasul pe aragaz si se lasa sa fiarba cateva minute. Ar fi mai bine dacă amestecul s-ar găti seara și s-ar lasă la racit peste noapte.
  2.  Dimineața, se toarnă lichidul într-un borcan de sticlă. Păstrați borcanul în frigider. Această cantitate este suficientă pentru a bea 4 – 5 zile.

Utilizare:

În fiecare dimineață timp de 40 de zile se poate consuma o cana (30 ml) de băutură de ovaz. Ar trebui să se ia o pauză de 15 zile, iar după pauză se poate repeta ciclul de tratament este de 40 de zile. Asa poti intari sistemul imunitar.

Loading...

Multe studii au arătat că ovăzul este unul dintre produsele cele mai valoroase. Ovăzul conține substanțe nutritive și este, de asemenea, considerat o plantă medicinală.

Ovăzul conțin o mulțime de nutrienți, cum ar fi lecitină, vitaminele A și B, – proteine utile și aminoacizi, niacină, biotină, calciu, fier, fosfor, zinc, magneziu, iod și multe alte elemente nutritive valoroase, care sunt importante pentru fiecare persoană.

Puteți folosi ovăzul pentru a găti supă, care ajuta la reglarea stomacului și intestinelor, ajută la rezolvarea problemelor cu vezica biliară, rinichi și cele de zahăr din sânge.

Dacă aveți probleme de sănătate grave sau durere severă, vă recomandăm să solicitați sfatul unui medic.

Sursa: Будете Здоровы
Categorii