Sfaturi utile

Caută acel bărbat care va lupta pentru tine până în ultimul ceas – Nu te mulțumi cu oricine

 

 

 

 

Nu te multumi cu oricine: Cauta barbatul care va lupta pentru tine pana la final

Gaseste barbatul care va fi pregatit pentru toate dificultatile care vor fi in relatia voastra. Barbatul care te va proteja, pentru ca nu va suporta sa fii in pericol.

Barbatul, inima caruia se frange, cand vede in ochii tai lacrimi. Barbatul care are grija in primul rand de tine.

Loading...

Gaseste barbatul care va face totul, doar ca sa fie cu tine. Barbatul care va zbura din alt capat al lumii, doar ca sa te vada, scrie stiripreluate.ro.

Pentru ca nu poate trai nicio zi fara sa-ti auda vocea, fara sa-ti vada ochii, sa-ti atinga buzele. Barbatul, care va cauta mereu ocazia sa se intalneasca cu tine, fara scuze, fara frica.

Gaseste barbatul care va lupta pentru tine, pentru dragostea voastra, pentru relatia pe care ti-a promis-o.

El a indraznit sa apere ceea ce a ales. El este fidel, va ramane cu tine, chiar daca toata lumea ii spune sa-si gaseasca alta. Este un adevarat domn, care te mangaie cand esti ranita de aceste cuvinte.

Fii cu barbatul care nu-si poate imagina viata fara tine.

Fii cu barbatul care isi confirma cuvintele prin fapte. Cand spune “te iubesc”, o spune cu toata sinceritatea. Si chiar daca ceva nu merge conform planului, el incearca sa faca asa cum a promis.

Fii cu barbatul care este gata sa recunoasca ca are nevoie de ajutorul tau.Barbatul care este gata sa strige despre sentimentele sale, fara rusine si jena.

Gaseste barbatul care te va sustine, care te va motiva sa mergi mai departe, care iti va reaminti ca este alaturi de tine.

Gaseste barbatul care este increzator ca tu esti unica pentru care merita sa lupte. Si nu-l lasa sa plece.

 

 Sursă
Categorii