Sfaturi utile

Nu te întoarce la el, îți este mai bine așa!

 

 

Nu te întoarce la el, îți este mai bine așa!

 

 

Știu că-ți este dor de el . Îți lipsește de fiecare dată când ești trează. Îți lipsește atingerea lui. Zâmbetul lui. Căldura lui. Îți lipsește privirea din ochii lui.

Știu că încă te mai gândești la el . Oriunde ești și ce faci, te gândești mereu. Fiecare colț din casă și fiecare loc din orașul tău îți amintesc de el. Locurile în care obișnuiați să mergeți în fiecare zi. Restaurantele la care te-a dus la prânz.

Și știu că fața lui este tot ceea ce vezi în visele tale și vocea lui este tot ceea ce auzi în cântecele pe care obișnuiai să le asculți.

Știu că vrei să-l aduci înapoi.

Vrei să te întorci la el. Vrei să simți că e al tău din nou. Vrei să-l auzi spunând: „Îmi pare rău pentru tot. Te iubesc.”

Stiu că te-ai săturat să încerci să fii și să pari dură și fericită. Te-ai săturat să te prefaci că ai terminat capitolul „tu și eu” din viața ta.

Știu că, de fiecare dată când iese cu prietenii, încerci să îl găsești…

Știu că dezamăgirea, durerea și goliciunea pe care o simți este prea copleșitoare. Simți că nu mai ești tu. Simți că nu ai controlul asupra gândurilor și acțiunilor tale. Te simți ca o străină pentru tine.

În mod constant privești la telefon, așteptându-l să te sune sau să îți scrie.
Vrei să fi văzut că felul în care te-a tratat a fost greșit. Vrei să-și dea seama că problemele sale, greșelile și izbucnirea frecvente de furie nu au fost din vina ta. Vrei să-și dea seama cât de rău te-a lovit. Ai dori să-și dea seama că singura ta vină a fost aceea că l-ai iubit prea mult.

Dar permite-mi să îți spun ceva: Bărbații ca el nu merită să fie cu femei ca tine. Barbatii ca el nu merita sa fie iubiti si apreciati de femei ca tine.

Pentru că acest om s-a prefăcut că este frumos, plin de compasiune și iubitor doar ca să te ademenească în capcana lui și să te facă să te îndrăgostești de el.

Într-o zi, totul s-a oprit. S-a oprit din a fi omul dulce, bun și răbdător de care te-ai îndrăgostit. El a devenit distant.Indiferent.

El a încetat să te vadă și să te aprecieze pentru cine ești. S-a oprit să vadă binele din tine. Tot vedea erau imperfecțiunile tale. Slăbiciunile tale. Insectitudinile tale. Temerile tale. Greselile tale. Eșecurile tale.

Te-a făcut să te simți responsabilă pentru fiecare lucru care a mers prost în relația voastră. Te-a făcut să te simți iresponsabilă și slabă.

Te-a făcut să simți gustul amar al iubirii. Ți-a făcut viața un coșmar.

Ți-ai dat seama că relația nu a fost așa cum ai crezut că este – semnificativă, profundă, puternică, fericită.

Ești conștientă de acest lucru, dar nu poți să renunți la el.

Dar știi cum se spune: Destul este de ajuns.

I-ai dat multe șanse. Ai încercat să te convingi că se va schimba de multe ori.

Dar, de data asta, s-a terminat.
De data asta trebuie să-ți spui că nu e mai bun decât tine. Că nu te merită.

De data aceasta trebuie să accepți care este adevărata ta valoare și să mergi mai departe.

 

Sursa
Categorii