Povesti de viata

Ce a declarat fiul lui Nicolas Cage, despre fosta soție româncă: „Lucian și soția mea m-au salvat”

 

 

 

 

In urma cu sase ani, Weston, fiul in varsta de aproape 28 de ani al lui Nicolas Cage, le spunea prietenilor sai unde sa ii arunce cenusa. Weston era pe atunci dependent de alcool si era sigur ca bautura il va aduce sfarsitul.

La distanta de sase ani, fiul lui Nicholas Cage s-a lasat de alcool si duce o viata linistita, dupa cum marturiseste in rarele interviuri pe care le acorda, scrie protv.ro.

Weston a traversat, insa, o perioada foarte neagra inainte de a o cunoaste pe Danielle, fosta sa sotie de origine romana.

Intr-un interviu din 2017, acordat publicatiei britanice Daily Mail, fiul lui Nicolas Cage a povestit cum Danielle, dar si Lucian, primul lor copil, i-au salvat viata.

„Danielle m-a salvat. Si nasterea lul Lucian m-a salvat. Lucian e ingerul meu pazitor. […] Cu doar doua zile inainte de nunta noastra din 2013, din Londra, Danielle a aflat ca e insarcinata.
Parca m-am teleportat in Paradis cand mi-a dat vestea. Lucian si sotia mea m-au salvat. Nici macar analogia zi vs noapte nu poate descrie diferenta dintre viata mea fara Danielle si Lucian si viata mea cu Danielle si fiul nostru.”, spunea atunci Weston.

La randul sau, Nicolas Cage a spus ca Weston si nepotii sai sunt „lumina vietii lui”.

Fiul lui Nicolas Cage a tinut primele pagini ale tuturor publicatiilor in 2011, pe cand avea 20 de ani, atunci cand a fost arestat pentru violenta domestica.

Ulterior a fost batut de antrenorul sau personal intr-un incident foarte bizar, care a tinut, de asemenea, primele pagini ale publicatiilor din toata lumea.

„Alcoolul devenise un cosmar. Beam 30 de beri pe zi, o sticla de vin, plus alte tarii. Cand am inceput sa amestec combinatia asta cu pastile mi-am dat seama ca imi sapam singur mormantul.

Aveam nevoie de alcool pentru a umple golurile din viata mea. Totul s-a schimbat, insa, cand am intalnit-o pe Danielle.”, spunea Weston in interviul din 2017.

Potrivit documentelor obtinute de reporterii de la The Blast, Nicolas isi ajuta fiul sa le plateasca pensia alimentara celor doi copii ai sai, Sorin si Lucian.

Sorin (2 ani) si Lucian (5 ani) sunt copiii pe care Weston (27 de ani) ii are cu Danielle.

Weston nu are niciun proiect cinematografic in acest moment, asa ca Nicolas s-a angajat sa plateasca el suma stabilita de instanta — aproximativ 16.000 de dolari / luna.

Suma nu e, totusi, o problema pentru Cage, care are o avere estimata la 25 de milioane de dolari.

Weston si Danielle au fost casatoriti intre 2013 si 2016, insa Danielle a cerut divortul pe fondul dependentei de alcool a lui Weston.

Weston Cage, care a jucat de-a lungul timpului in filme precum „Traficantul“, „Iadul se dezlantuie“ si „Corbul” s-a recasatorit in aprilie, anul acesta, cu Hila Aronian.

El a mai fost casatorit si cu Nikki Williams.

 

Imagini pentru nicolas cage son 2018

 

Sursa
Categorii