Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Cea mai decorată casă de Crăciun: a instalat peste 1.500.000 de luminițe

 

 

 

 

Cea mai luminată casă de Crăciun se găsește în Croația, unde proprietarul și-a decorat casă și proprietățile aferente acesteia cu un număr incredibil de lumini.

“Priveliştea casei aflate la câţiva kilometri depărtare de oraşul croat Čazma este un adevărat spectacol, mai ales că zona nu are de obicei o iluminare generoasă”, comentează reporterul publicaţiei americane Mashable, adăugând că pare că ”cineva a luat Times Square din New York şi l-a pus pe o pajişte din Croaţia rurală”.

”Am început în 2001, cu 70.000 de luminiţe, şi am continuat să adaug mai multe încă de atunci. Am crescut ca un copil sărac. Am muncit în străinătate şi odată ce m-am pensionat, am vrut să îi ofer familiei mele cel mai bun Crăciun. Şi oameni din sat au început să apară, la început timizi. I-am invitat pe toţi înăuntru”, povesteşte fostul inginer.

Potrivit croatului, “odată ce luminile se închid în ianuarie”, încep să lucreze “pentru anul următor”.

”E o cantitate imensă de muncă. Dar nu pot să mă opresc pur şi simpu şi să le spun tuturor că nu o să fie nicio lumină la familia Salaj în acest an. Odată ce luminile se închid în ianuarie, începem să lucrăm pentru anul următor”, a mai spus inginerul.

 

Sursa: sharethis
Categorii