Horoscop

Cele 7 miracole ale zilei tale de naştere. Află care este darul divin personal si cu ce calitati ai fost inzestrat !

 

 

 

 

Unii s-au născut cu miracolul vieţii, alţii cu miracolul iubirii, alţii cu miracolul frumuseţii. Care este miracolul tău? Care este darul divin personal care ţi-a fost hărăzit încă de la naştere?

Care este acel dar special care ţi-a fost hărăzit încă din momentul naşterii tale şi care te va călăuzi de-a lungul existenţei tale pe acest pământ? Află în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut!

Cei născuţi Luni – Miracolul cuvântului

Luni este o zi a începutului, a cuvântului şi a puterii de a începe o acţiune nouă. Luni este o zi benefică pentru a-ţi urma visurile şi a le pune în practică. Ziua de luni aduce cu ea libertatea, libertatea cuvântului şi a discursului. Nu ezita să-ţi exprimi exuberanţa, individualitatea, entuziasmul în faţa celorlalţi chiar dacă ai tendinţa de a te închide în tine uneori. Darul cu care te-ai născut este Darul Cuvântului şi el trebuie împărtăşit. El te va ajuta să deschizi numeroase porţi în viaţă. Ai abilitatea de te face remarcat prin cuvânt, fie el scris. Cuvântul tău influenţează şi schimbă opinii, sprijină, pedepseşte, dar oferă şi afecţiune şi înţelegere. Ai o mare putere de persuasiune, eşti un bun mediator şi ştii cum să aplanezi conflictele.

Cei născuţi Marţi – Miracolul vieţii

Marţi este ziua acţiunii, a începuturilor iniţiate deja, a implicării şi a eficacităţii. Este o zi benefică pentru a continua o acţiune începută şi neterminată, pentru a lupta pentru ceea ce-ţi doreşti cu adevărat. Marţi este o zi benefică pentru a te implica în propria viaţă şi a te bucura de ea. Ziua de Marţi aduce cu pasiunea, dorinţa, pofta de viaţă, impulsivitatea. Aduce totodată dorinţa nestăvilită de a încerca cât mai multe, de a face cât mai multe, de a experimenta şi gusta cât mai mult din tot ceea ce înseamnă viaţă. Cei născuţi marţi au fost înzestraţi cu Darul Vieţii. Viaţa este darul pe care trebuie să-l respecte şi să-l aprecieze cât mai mult. Lecţia lor de viaţă este aceea de a-şi stăpâni instinctele, orgoliile şi instinctele de agresivitate şi a se bucura cât mai mult de viaţă. Trebuie să înveţe să acorde atenţie şi corpului fizic şi energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea lor vine din viaţa a tot ceea ce îi înconjoară.

Cei născuţi Miercuri – Miracolul iertării

Miercuri este o zi a continuităţii, a mobilităţii, a exprimării, a informaţiei, a cumpătării, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Miercuri este şi o zi a iertării, o zi a acceptării şi a împăcării. Este o zi în care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul şi a te integra la maximum în prezent. Este o zi benefică relaţiilor cu ceilalţi, întrucât în această zi conexiunile cu cei din jur se realizează paşnic, armonios, în ton cu vibraţia universală. Dacă te-ai angajat în conflicte în celelalte zile ale săptămânii, miercuri este ziua ideală pentru a le dizolva. Cei născuţi miercuri sunt înzestraţi cu un dar care nu este accesibil tuturor: Darul Iertării. Chiar dacă au experimentat momente şi sentimente negative, au reuşit să treacă peste ele, înţelegând că iertarea interioară este cheia spre pace şi armonie.

Cei născuţi Joi – Miracolul cunoaşterii

Joi este ziua expansiunii, a elaborării, a autoexaminării şi a examinării celorlalţi. Ziua de joi este benefică pentru a-ţi lărgi orizonturile şi a-ţi îmbogăţi cunoştinţele, învăţând, asimilând şi testând teritorii şi domenii netestate până acum. Joi favorizează însuşirea informaţiilor şi consolidarea lor. Joi este totodată ziua beneficiilor, a încrederii, a generozităţii, dar şi a încercărilor de a accede metodele cunoaşterii interioare. Ziua de joi aduce cu ea şi o viziune aparte, un mod specific de a vedea şi de a percepe lucrurile care au loc în exterior. Cei născuţi Joi s-au născut cu un har aparte: Harul Cunoaşterii. Au o mare putere de înţelegere a lucrurilor şi o intuiţie fantastică. Capacitatea lor de a judecata situaţiile este una superioară. Văd şi simt ceea ce altora le scapă, reuşind să pătrundă chiar şi în acele spaţii de sub suprafaţă spre care mulţi blochează accesul.

Cei născuţi Vineri – Miracolul frumuseţii şi al descoperirii de sine

Vineri este ziua în care se celebrează frumosul, iubirea de frumos, senzualitatea, bucuria de a trăi. Vineri este ziua în care importanța acceptării şi recunoaşterii propriei valori în ochii celorlalţi devine primordială. Această zi este asociată cu prietenia, cu talentul, cu aprecierea. Vineri este ziua în care îţi conştientizezi cel mai bine existenţa simţurilor. Vineri este o zi benefică artelor frumoase, plăcerii, flirtului, cooperării, îndrăgostirii şi construirii de relaţii. Cei născuţi într-o zi de vineri s-au născut cu un dar aparte: darul de a putea vedea frumuseţea din lucruri, darul de a vedea frumuseţea din ceilalţi oameni, încercând să o descopere şi să o valorifice şi pe cea din interiorul lor. Aceşti oameni s-au născut cu talente aparte pe care este bine să le pună în valoare. Aceste talente, fie ele legate de muzică, pictura, dans aduc lumină şi frumuseţe în vieţile multora.

Cei născuţi Sâmbătă – Miracolul curajului

Sâmbătă este o zi a deciziilor, a dedicării, a sacrificiilor, a autoimpunerii, a restricţiilor şi a tăcerii. Sâmbăta este o zi benefică analizării scopurilor şi a acţiunilor tale şi a replanificării lor. Sâmbătă aduce cu ea luciditate şi obiectivitate şi atunci când vine vorba de analizarea de sine. Totodată, sâmbătă este conectată la ideea de respect, de stabilitate, de asumarea a consecinţelor acţiunilor tale. Totuşi, sâmbătă este şi ziua în care încerci să schimbi ceea ce ai făcut greşit. Nu este puţin lucru să ai curaj, să ai îndrăzneală, să ai voinţă şi să ai puterea de a nu ceda. Cei născuţi sâmbătă au aceste lucruri, s-au născut caracterizaţi de Miracolul Curajului. Iar ambiţia şi dorinţa de a reuşi îi pot impulsiona să ajungă pe drumuri pe care nu a mai ajuns nimeni înainte. Curajul le dă celor născuţi sâmbătă noroc în viaţă şi reuşită în ceea ce şi-au propus. Nu se dau bătuţi cu una cu două, iar atunci când sunt loviţi, se ridică şi merg mai departe pe drumul pe care ştiu că trebuie să ajungă.

Cei născuţi Duminică – Miracolul iubirii

Duminică este o zi a plenitudinii, a împlinirii, a finalizării. Este totodată o zi a creaţiei şi a inspiraţiei, o zi în care mintea şi sufletul ating saţietatea şi simt nevoia repausului. Duminică este o zi benefică relaxării şi reîncărcării energetice şi spirituale, este o zi caracterizată prin echilibru, pace şi relaţii apropiate cu cei dragi. Cei născuţi Duminică au venit pe lume cu darul cel mai de preţ poate dintre toate darurile: darul iubirii. Au o mare capacitate de iubire, iar iubirea lor se răsfrânge asupra persoanelor care se afla în jurul lor. Sunt veseli, şarmanţi, precum razele de soare. Alină, domolesc, binedispun, aduc cu ei şi împrăştie optimismul oriunde se duc. Au harul de a aduce zâmbetul pe chipul celor din jur şi de a le lumina ziua. Unii dintre aceştia posedă şi simţul umorului.

 

Sursa: Gorj Domino
Categorii