Horoscop

Cele doua zodii care nu se vor înțelege niciodată – Sunt ca șoarecele și pisica!

 

 

 

 

Există anumite persoane cu care oricât am încerca, nu ne putem înțelege. De aceea, astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care nu se pot înțelege deloc și în momentul în care se întâlnesc iese foc, apoi scântei.

Aceste două zodii nu pot purta o conversație fără să se certe pentru că ambele au personalități puternice și nici una dintre ele nu a ceda. Taurul și scorpionul nu se vor înțelege niciodată.

Ambii nativi sunt posesivi și își impun mereu punctul de vedere. Nu pot face nici un fel de compromis și de aceea, în momentul în care vor avea o discuție în contradictoriu, nu vor ajunge la un numitor comun.Deși relația dintre cele două zodii este una dificilă, din exterior va fi interesant de privit.

Nativii născuți sub semnul zodiacal al scorpionului sunt persoane carismatice, misterioase și nimeni nu poate sta departe de ei, iar nativii născuți în taur au idei fixe, le place să domine și să critice tot timpul.

Taurii își doresc o viață simplă și cât mai modestă, fără excese, în timp ce scorpionii visează la o viață plină de lux, dar pot trăi la fel de bine și în modestie.

Nativii acestor zodii nu se pot înțelege niciodată în viața de zi cu zi, însă se pot înțelege foarte bine în dormitor. Ambii sunt pasionali și le place să experimenteze lucruri noi tot timpul pentru că sunt lipsiți de inhibiții.

Scorpionul este destul de dezordonat, ceea ce-l va scoate din sărite pe taur care este obsedat de curățenie și ordine. Ordinea și curățenia poate fi un subiect pe tema căruia cele două zodii pot avea un prim conflict.

Aceste două zodii se ghidează după principii diferite în viață. Taurului îi place să planifice totul și acești nativi sunt adepții unei vieți cât ma tradiționale. Și scorpionul este destul de conservator, însă spre deosebire de taur, acesta are mai mult entuziasm și sparge gheața mult mai des decât taurul.

Când vine vorba de succes, scorpionul va apela la orice mijloace pentru a-l obține, chiar dacă este nevoie să apeleze la strategii complexe sau la tehnici de manipulare. Taurul nu este deloc de acord cu asta și încearcă să-și facă treaba cât mai bine și să obțină succesul sau ceea ce-și dorește doar prin mijloace sigure și cinstite.

Scorpionul nu cedează niciodată și nu se lasă înfrânt ușor, iar acest lucru este o mare problemă pentru taur. Taurul este dispus să lase de la el, însă nu de fiecare dată și de aceea nu pot ajunge la un punct comun.

Acești nativi au un singur lucru în comun: nici unul dintre ei nu își arată sentimentele în public. Nu vei știi niciodată ce se află în mintea lor și mai ales ce anume îi frământă pentru că nu lasă ca lumea să le vadă slăbiciunile.

Astfel, aceste două zodii ar trebui să stea departe unul de celălalt pentru a evita conflictele. Cu cât se vor întâlni mai puțin, cu atât va fi mai bine pentru ele.

 

Sursa: Krespy
Categorii