Inedit

Cele mai frumoase nume de fete și semnificațiile acestora

 

 

 

 

V-a binecuvântat Dumnezeu cu o fetiță? Fiți atenți ce nume îi puneți, pentru că acesta îi va influența viața și modul în care se va dezvolta mai târziu.

ANA ÎNSEAMNĂ DARUL LUI DUMNEZEU CĂTRE OAMENI

Unul dintre cele mai frumoase nume, Ana, se spune că a fost purtat de regine, femei de viță nobilă și femeile credincioase și se traduce prin darul lui Dumnezeu către oameni.

Loading...

Dacă vreți să vă botezați fetița Adriana, trebuie să știți că acest nume înseamnă caracter puternic iar fata care îl va purta va fi pregătită pentru viață. În vechime, grecii o numeau Aleksandra pe marea zeiță Hera, care era protectoarea familiilor și a căsniciilor. Numele este potrivit pentru o femeie afectuoasă, dar care nu-și arate sentimentele și emoțiile.

Fetele care se vor numi Bianca vor fi pe cât de fragile, pe atât de puternice și active. Derivat din Cristos, Cristina înseamnă discipolul lui Dumnezeu, fata care va purta acest nume având multe realizări în viață.

DIANA SE POTRIVEȘTE UNEI FEMEI IUBITOARE

Diana provine de la Dion, zeul suprem în Grecia Antică și se potrivește unei femei iubitoare, iar Elena semnifică delicatețe, afecțiune și frumusețe.

Fata care se va numi Florentina va răspândi voioșie în jurul său și va ști să se bucure de viață.

Numele Gabriela are semnificații vechi și este potrivit pentru femeile hotărâte. La rândul său, Irina reprezintă o femeie plină de rafinament, care adoră să fie admirată, iar Liliana este o fire capricioasă.

Unul dintre cele mai frumoase nume, Maria, înseamnă dragoste mare, maternitate și sacrificiu, iar fetele care se numesc Monica pot fi introvertite.

Semnificația numelui Nicoleta înseamnă victorie, iar Nadia se potrivește unei femei optimiste.

Fetele care se vor numi Roxana vor atrage simpatia oamenilor, iar cele care poartă numele Raluca sunt abile și cu mult talent artistic. Vise mari vor avea cele care se numesc Simona, în timp ce Valentina semnifică hărnicie și multă dăruire.

 

Sursa: Citate Impresionante
Categorii