Horoscop

Cinci ZODII de bărbați MINCINOȘI – RACII sunt cei mai răi!

 

 

 

 

Minciuna face parte din ADN-ul nostru și uneori există situații în care trebuie să mințim. Dacă nu este făcută cu răutate sau pentru scopuri proprii, utilizată în exces, se poate ierta. Oricine face greșeli, însă există și niște mincinoși înnăscuți precum aceste 5 zodii:

 

Bărbatul GEMENI:

Nativii acestei zodii sunt maeștrii în arta minciunii și chiar se distrează când văd cât de creduli sunt oameni din jurul lor. Deși nu o fac cu răutate, nu se pot abține. Când îi vei spune că a făcut ceva greșit, va zice că nu știe despre ce e vorba. Nu se chinuie prea tare să găsească minciunile potrivite pentru că vin de la sine, are aceste abilități în sânge.

Loading...

Bărbatul RAC:

Deși este o fire sensibilă, bărbatul rac minte foarte mult, uneori pentru a se feri de evenimente neplăcute sau depresive. Nu are intenții rele, însă te va minți chiar și în legătură cu relația pe care o aveți ,nu mai zic de fostele relații. Pentru el, minciunile sunt pentru a crea o realitate mai bună.

Bărbatul FECIOARĂ:

Nativul acestei zodii este as în minciuni. Nu e de mirare că se află pe primul loc. Nici el nu știe prea bine care este limita dintre minciună și adevăr pentru că de cele mai multe ori începe să-și creadă până și el minciunile.

Bărbatul SCORPION:

Nativul acestei zodii minte pentru că își dorește să disimuleze din când în când realitate, nu pentru că vrea să rănească pe cineva sau să le ascundă adevărul celorlalți. Bărbatul scorpion nu minte foarte des, însă când o face se pricepe de minune. Deși sunt prinși de multe ori, bărbații din această zodie scapă mereu basma curată.

Bărbatul CAPRICORN:

Bărbații capricorn nu mint foarte des, însă se pricep foarte bine. Fac totul ca la carte și gândesc totul dinainte pentru a ieși perfect minciuna. Nu sunt prinși cu minciuna aproape niciodată, dar când sunt prinși nu știu ce să inventeze și cei din jurul lor sunt întotdeauna dezamăgiți.

 

Sursa:  Ești superbă
Categorii