Clatite si Gogosi

Colțunași leneși cu brânză și vișine – rapizi si deliciosi!

 

 

Colțunași leneși cu brânză și vișine – rapizi si deliciosi!

 

 

Vă prezentăm cea mai rapidă rețetă de colțunași leneși cu brânză și vișine. Se prepară cu puține ingrediente și sunt extreme de delicioși. Dacă nu ai timp sau chef să stai mult timp în bucătărie, atunci această rețetă este ideală pentru tine. Colțunașii cu brânză și vișine sunt foarte buni serviți cu smântână.

Ingrediente:

200 g Brânză de vaci
200 g Vișine
3 linguri Făină
2 linguri Zahăr
1 bucată Gălbenuș de ou
0,5 linguriță Sare

 Mod de preparare:

  1. Într-un bol adăugați brânza, sarea, zahărul, jumătate de ou bătut și amestecați cu o furculiță. Apoi adăugați făina și amestecați bine până obțineți un aluat lipicios. Pe masa pudrată cu făină puneți o bucată de aluat și îl modelați sub formă de rulou.
  2. Tapetați ruloul ușor cu degetele și puneți un rând de vișine pe marginea aluatului. Lipiți bine marginile aluatului și apăsați ușor cu degetele între vișine. Tăiați ruloul în bucăți și procedați la fel cu restul de aluat. Pentru a da o formă mai atrăgătoare puteți aplatiza marginile cu o furculiță.
  3. Coltunașii se fierb într-o cratiță cu apă și sare care a dat în clocot. Se fierb timp de câteva minute. Când se ridică la suprafața, sunt gata. Se scot din cratiță, se scurg de apă și se aranjează într-o farfurie de servit.
  4. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 
Categorii