Horoscop

Cu ce calități nebănuite se laudă nativii Gemeni

 

 

 

 

Acuzați adesea că sunt prea vorbăreți, superficiali și impulsivi, nativii din zodia Gemeni au o mulțime de calități cu care se pot lăuda. Unele dintre ele se văd de la prima întâlnire, pe altele le descoperi pe parcurs. Dar pe cele mai puțin cunoscute, ți le dezvăluim noi.

1. Caractere puternice
Este adevărat că Gemenii par superficiali la prima vedere, dezorganizați și împrăștiați, dar nu te lăsa păcălită de aparențe. Este doar o mască pe care nativii zodiei și-o confecționează când nu vor să iasă în evidență. În realitate, Gemenii au o personalitate puternică și sunt foarte calculați când își urmăresc propriile interese. Au opinii puternice și își apără ideile, chiar dacă nu le strigă în gura mare ca alții. Și nici nu se lasă conduși de emoții când au un obiectiv clar de atins.

2. Sociabili și diplomați
Se spune despre Balanțe că sunt cele mai diplomate din tot zodiacul, dar nici Gemenii nu se lasă mai prejos. Știu să întrețină o discuție interesantă, schimbă subiectul când lumea se plictisește și nu devin niciodată virulenți fără motiv. Niciodată nu își fac prietenii de râs în public, chiar dacă aceștia greșesc. Ba, din contră, încearcă să împace lucruri și să nu se simtă nimeni prost tratat.

Loading...

3. Onești, mai ales în dragoste
Nativii Gemeni sunt foarte sinceri cu ei înșiși, sunt foarte siguri pe sentimentele lor și sunt fideli când iubesc cu adevărat. Se spune despre ei că sunt mincinoși și falși, că sunt oameni cu două fețe, dar aceasta este doar o impresie de suprafață. Pot avea tot felul de relații, pot avea tot felul de prieteni și de iubiți, dar pe toți îi țin la distanță până găsesc dragostea adevărată. Ei spun de la început cât de interesați sunt și cât de mult vor investi într-o relație, fără să dea speranțe false nimănui.

 

Sursa:  Virale.ro
Categorii