Povesti de viata

Cum arata celebra Veronica, personajul care i-a bucurat pe romani in perioada comunista

 

 

 

 

Lulu Mihaescu este una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania. Cu personajul Veronica a ajuns in casele romanilor in perioada comunista si a fost unul din simbolurile copilariei acelor vremuri.

Cum arata Veronica astazi

A devenit cunoscuta in anul 1972 datorita filmului „Veronica”, poveste care a continuat si in pelicula „Veronica se intoarce” (1973). Lulu a fost comparata cu actrita americana Shirley Temple, iar imaginea personajului Veronica a dainuit in timp.

In 1972, Lulu avea doar 4 ani. Actrita are astazi 44 de ani si arata incredibil. Fetita care i-a cucerit pe romani a mai aparut in filme precum „Saltimbancii”, „Un saltimbanc la Polul Nord” si „Mama”, regizate de Elisabeta Bostan.

Loading...

 

Lulu nu mai locuieste de mult timp in Romania. A renuntat la actorie in perioada adolescentei pentru a se dedica muzicii. A studiat Conservatorul din Bucuresti si a plecat in Canada, tara in care a devenit profesoara de pian. Lulu Mihaescu traieste in Vancouver, insa pastreaza cu mare dragoste amintirile legate de Romania.

Povestea Veronicai

In productia Veronica, Lulu Mihaescu a aparut alaturi de actori consacrati precum Dem Radulescu. In acelasi film a aparut si cantareata Margareta Paslaru.

 

 

 

 Sursa

Tags
Categorii