Povesti de viata

Cum arată Sue Ellen din Dallas la 81 de ani. Cele mai recente imagini cu actrița

 

 

Cum arată Sue Ellen din Dallas la 81 de ani. Cele mai recente imagini cu actrița

 

 

Actrița Linda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, este foarte activă, La 77 de ani, această arată impecabilă și este într-o formă de zile mari și nu și-a pierdut deloc farmecul.

Celebra actriță din Dallas, serialul urmărit de milioane de români, continuă să facă furori de câte ori apare în public.

O mai tii minte pe Sue Ellen, din „Dallas”? Uite cum arata actrita acum, la 75 de ani - Stirile Kanal D

Linda Gray in den Menschen des Tages, 12.09.2021 - schmusa.de

Deși a mai pus câteva kilograme pe ea și trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul ei, acesta fiind brăzdat câteva de riduri, Linda este una dintre puținele staruri de la Hollywood care au îmbătrânit frumos.

Linda a fost surprinsă recent pe aeroportul din Los Angeles din California. Îmbrăcată sport și cu un zâmbet mare pe față, ea a atras toate privirile.

Cum arată Sue Ellen din Dallas la 77 de ani. Cele mai recente imagini cu actrița

O mai ţii minte pe Sue Ellen, din "Dallas"? Uite cum arată actriţa acum, la 75 de ani

Este la fel de frumoasă și de plină de viață ca pe vremea când juca în celebrul serial Dallas, rolul lui Sue Ellen, șoția alcoolică a demonicului J.R. Ewing, unde reușea să cucerească de fiecare dată atenția telespectorilor, care urmăreau problemele din mariajul lor tumultuos cu sufletul la gură.

În copilărie, a crescut lângă o mamă alcoolică și violenta

Superba actriță recunoaște că a avut o viață grea. A crescut lângă o mamă violentă și alcoolică, apoi a avut parte de un soț la fel de violent, de care a divorțat, însă toate astea au determinat-o să aleagă un trai sănătos pentru o viață lungă și frumoasă și se simte foarte bine în pielea ei.

Linda Gray de 'Dallas' chora a morte do filho

Dallas' is back in the saddle again: Midstate fans deliver verdict on new series - pennlive.com

Mai mult, rolul lui Sue Ellen nu l-a acceptat întâmplător, ci a redat în serial momentele din copilăria ei și interacțiunea cu un om căzut în patima alcoolului.

Linda susține în autobiografia ei, „Sue Ellen and I – My Own Path to Happiness,” că nu a apelat la botox, la creme anti-îmbătrânire sau operații estetice, ci a reușit să se mențină în formă doar cu niște trucuri simple. „Totul vine din interior.

FOTO Cum arată celebra „Sue Ellen” din serialul Dallas la 81 de ani | Newsweek Romania

GALERIE FOTO: Linda Gray, fotografiată în public pentru prima dată în ultimii trei ani. Actrița faimoasă pentru rolul Sue Ellen Ewing are 81 de ani

Dacă mănânci responsabil, bei multă apă, faci sport și ai grijă de gândurile tale, atunci ești foarte bine pregătit. Trebuie să nu uiți că tu ești responsabil pentru ce mănânci, pentru ce bei și pentru ce gânduri ai. Nimeni altcineva nu este responsabil”, a declarat actrița într-un interviu pentru Bild der Frau.

Actriţa Linda Gray, apariţie de senzaţie! Cum arată interpreta lui Sue Ellen din "Dallas", la 74 de ani | Spynews.ro

Pin su Women's Swimwear!!! I love Women's Swimwear, ESPECIALLY MAILLOTS!!! I HAVE SOME MAILLOTS MYSELF AND AM PROUD OF THEM!! I ALSO HAVE SOME W…

Bobby și Sue Ellen

Imagine similară

Imagine similară

Bobby şi Sue Ellen din serialul Dallas, reuniţi la un eveniment recent

Sursa: Bucataria Noastra
Categorii