Horoscop

Cum își arat sau exprimă iubirea fiecare semn zodiacal

 

 

 

 

Fiecare persoană este unică și iubește în felul ei, totuși în funcție de semnul zodiacal putem aprecia, cât de cât, modul în care partenerul va acționa în cuplu.

Berbec (Martie 21-Aprilie 19)

Acest semn zodiacal iubește cu o doză de umor. Uneori modul în care flirtează poate duce cu gândul la sarcasm, însă această persoană chiar te place, doar că nu știe cum să exprime acest lucru.

Loading...

Taur (Aprilie 20- Mai 20)

Taurul este poate cel mai analitic semn zodiacal. Impun anumite reguli în cuplu, însă atunci când se atașează de o persoană, vor face orice pentru ea. Chiar și atunci când te ceartă, tot te iubește!

Gemeni (Mai 21- Iunie 20)

Gemenii sunt încăpățânați, însă odată ce îi faci să se îndrăgostească de tine, ți se vor dedica pe deplin. Nu îți face griji nici dacă mai flirtează, le place doar să fie în centrul atenției.

Rac (Iunie 21- Iulie 22 )

Racul este cel mai romantic semn zodiacal și aici mă refer la romantismul acela de demult. Lui îi place să aibă grijă de familie și de casă. Deci, dacă vrei o relație serioasă, caută un rac.

Leu (Iulie 23- August 22 )

Leii sunt pasionali și dominanți. Au tendința de a fi posesivi uneori, doar pentru că iubesc să fie în centrul atenției. Pe de altă parte sunt extrem de fideli în cuplu.

Fecioară (August 23- Septembrie 22)

Fecioarele sunt firi meticuloase. Este destul de greu să le găsești imperfecțiunea așa că dacă devin vulnerabile în prezența ta, este un semn bun.

Balanță (Septembrie 23- Octombrie 22)

Balanțele pot fi cele mai bune prietene, iar în iubire se comportă la fel de bine. Vor fi lângă tine atunci când ai nevoie și de multe ori te vor scoate din zona de confort, pentru a evolua.

Scorpion (Octombrie 23- Noiembrie 21)

Scorpionii emană foc. Ei iubesc la extreme, flirtează la extreme și vor face orice pentru tine, tot dus la extreme. Îți vor spune în față ceea ce gândesc și nu sunt deloc firi ascunse. 

Săgetător (Noiembrie 22- Decembrie 21)

Săgetătorul este prietenos și afectuos. Îți va sta alături și te va întreba mere cu ce îți poate fi de folos sau cum îți poate schimba viața în bine.

Capricorn (Decembrie 22- Ianuarie 19)

Capricornii sunt răbdători și uneori timizi. Dacă totuși au ceva de zis, îți vor explica din punct de vedere logic, de ce cred asta. Îți vor fi recunoscători pentru sfaturile pe care li le dai, însă întotdeauna vor face ca ei.

Vărsător (Ianuarie 20- Februarie 18)

Vărsătorul este poate cel mai neconvențional semn zodiacal. Este destul de greu de prezis ceea ce va face sau cum va acționa. Pentru el este totul pe moment. Te poți trezi cu un cadou, doar pentru că este marți.

Pești (Februarie 19- Martie 20)

Peștii sunt foarte sensibili și romantici. Le place să scrie poezii și să îți facă declarații de dragoste la balcon. Atunci când iubesc, o fac cu tot sufletul.

 

Sursa: Secretele.com
Categorii