Remedii naturiste

Cum să opriti căderea părului? Ajutați-vă părul să crească mai repede și mai puternic, în mod natural

 

 

 

 

Caderea parului este adesea asociata cu stresul, sarcina, menopauza sau scaderea in greutate.

Este normal ca organismul sa aiba o reactie in conditii de stres iar reactia este adesea caderea parului. Stresul poate cauza dezechilibru hormonal, ducand la o caderea a parului excesiva.

Aceasta problema poate distruge stima de sine, facandu-va nesigur(a) si retras(a). De asemenea puteti ajunge sa cheltuiti sume mari de bani pe produse care nici macar nu ajung sa aiba efectul pe care vi-l doriti.

Loading...

Ceea ce trebuie sa faceti daca va gasiti in aceasta situatie este sa renuntati imediat la produsele de pe piata si sa va orientati catre produse naturiste. Natura poate trata orice boala, inclusiv caderea parului. Cea mai buna solutie ne-o ofera frunzele de guava (le pueti gasi la magazinele naturiste/plafar). Acestea opresc caderea parului si stimuleaza cresterea acestuia.

Frunzele de guava sunt bogate in vitamina B, esentiala in cazul acestei probleme.

 

Mod de preparare:

Puneti un litru de apa intr-un recipient si adaugati o mana de frunze de guava. Puneti pe foc si lasati la fiert timp de 20 de minute, dupa care lasati preparatul sa se raceasca. Masati scalpul cu acest amestec si lasati sa actioneze cateva ore inainte de a spala parul.

Rezultatele pot fi si mai bune daca folositi amestecul inainte de a merge la culcare, astfel puteti lasa sa actioneze pe durata intregii nopti. Puneti pe cap o casca de dus, pentru a nu uda perna, si spalati a doua zi.

 

Sursa:  Pentrusuflet
Categorii