Flori si gradina

Cum sa pregatesti apa cu vitamine pentru plantele tale?

 

 

Cum sa pregatesti apa cu vitamine pentru plantele tale?

 

Datorita acestei retete naturale, poti face un ingrasamant care sa asigure cresterea plantelor tale. Ele vor inflori   datorita acestei ape vitaminice.

Ce este aceasta apa vitaminica pentru cresterea plantelor verzi?

Aceasta apa bogata in vitamine si nutrienti permite plantelor tale sa aiba o inflorire frumoasa si o crestere placuta. Aceasta este apa de orez care este foarte benefica pentru plante si folosita ca ingrasamant natural. Acest preparat contine nutrienti precum potasiu, azot si fosfor, necesari pentru cresterea naturala a plantelor tale. Amidonul si sarurile minerale prezente in apa vor prelua rolul de ingrasamant moale, organic si natural pentru plante. Amidonul va stimula, de asemenea, proliferarea bacteriilor benefice pentru cresterea plantelor. Azotul este necesar pentru cresterea plantelor, in special a leguminoaselor. Fosforul promoveaza dezvoltarea radacinilor si regleaza inflorirea si dezvoltarea fructelor. In cele din urma, potasiul contribuie la intarirea peretelui celular al plantelor. Au nevoie de toti acesti trei nutrienti pentru o inflorire optima. Acestea fiind spuse, udand plantele cu aceasta apa, planta poate creste armonios.

Pentru a face aceasta reteta de apa cu vitamine, aveti nevoie de ½ cana de orez nefiert si un litru de apa. Pentru prepararea acestei retete, asigurati-va cu un recipient de plastic. Se toarna orezul in vasul de plastic si se adauga apa. Se amesteca si se lasa amestecul sa stea cateva ore. Apoi, filtreaza preparatul si poti folosi apa pentru a-ti uda  plantele. Retineti ca puteti folosi si apa de gatit de la orez ca ingrasamant pentru plantele dvs.

– Foloseste aceasta apa vitaminica ca ingrasamant natural si pesticid pentru plantele tale

Poti folosi apa cu vitamine ca ingrasamant natural dar si ca pesticid. Pe langa promovarea cresterii plantelor, apa de orez ajuta si la combaterea daunatorilor si a altor bacterii care sunt daunatoare plantelor verzi. De asemenea, ajuta la respingerea oricaror daunatori care va ataca solul sau plantele.

Datorita acestei retete naturale, veti avea un ingrasamant natural, economic si fara substante chimice, care va va permite sa mentineti in mod corespunzator terenul exteriorului dvs., precum si plantele verzi. Vor putea avea o inflorire optima datorita nutrientilor adaptati.

 

Sursa
Categorii