Povesti de viata

Cuplul venise în restaurantul de lux să ia cina, dar femeia a început să urle la chelneriță, voia să-și bată joc de ea și să facă să fie concediată, dar când a aflat cine era fata

 

 

 

 

Are mereu clientul dreptate? Faptul că mergi într-un restaurant îți dă dreptul să-i umilești pe oamenii care lucrează acolo? Sper că nu!

Aceasta este povestea unei fete care lucra pe postul de chelneriță într-un restaurant! Povestea a fost spusă chiar de ea, să o ascultăm:

,,Am fost norocoasă, am găsit un loc de muncă într-un restaurant scump! Deși cu urechea mea stângă nu aud prea bine, iar cu cea dreaptă nu aud deloc, mi s-a dat șansa să lucrez aici. Port un aparat auditiv, așa că pot auzi aproape tot ce mi se spune foarte clar.

Dar într-o zi, în restaurant, a venit să cineze un cuplu în vârstă.

Eu: Mă bucur că ați ales restaurantul nostru! Sunteți gata să comandați?

Soția: Cheamă-l pe administrator, ACUM!

Eu: O secundă. Poate vă pot ajuta chiar eu?

Soția: Nu!

Așa că am fost nevoită să merg să-l chem pe administrator.

Administratorul: Bună seara! Cum vă pot ajuta?

Soția: De ce poartă angajații voștri căști? Ascultă muzică? Plătim mulți bani aici, și, crede-mă, merităm un serviciu perfect! Nu e bine!

Toți din restaurant au înghețat.

Administrator: Chelnerii noștri știu că nu au voie să poarte căști. Dar dacă ve-ți observa că cineva încalcă această regulă, vă rog să îmi spuneți. Garantez că această persoană va fi concediată!

Soția: Vă rog. Ea este!

Femeia a arătat spre mine.

Administrator: Îmi pare rău. Comportamentul ei depășește orice limită.

Soția: Sunt de acord!

Administrator: Eu vorbeam despre dumneata! Comportamentul dumitale este inadecvat! Chelerița poartă un aparat auditiv. Vă rog frumos să părăsiți acest restaurant și să nu vă mai întoarceți niciodată!

Soțul femeii enervate nu a sprijinit-o deloc. Femeia a plecat scoasă din minți din restaurant.

Eu aș vrea să îmi exprim recunoștința tuturor oamenilor care m-au apărat! Mulțumesc!”

 

Sursa: DeFemei
Categorii