Povesti de viata

Dacă mă iubești, fă-mă să râd. Te voi iubi și mai mult. Pentru că eu așa funcționez, cu fericire. Așa mă vindec. Așa mă încarc cu energie. Fă-mă să râd

 

 

 

 

A fost o vreme in care nu stiam exact ce caut la oameni. Si nici acum nu cred ca stiu prea bine. Totusi… Daca ma iubesti, fa-ma sa rad. Te voi iubi si mai mult. Pentru ca eu asa functionez, cu fericire. Asa ma vindec. Asa ma incarc cu energie. Fa-ma sa rad. Si le vei demonstra tuturor ce fel de om esti, un om bun. Pentru ca numai oamenii buni pot imparti bucurie.

Femeile se indragostesc de barbatii care le ofera sentimentul de siguranta, de cei care le fac sa se simta frumoase si apreciate, de cei care le respecta. Femeile se indragostesc de barbati pentru un milion de motive si cateodata chiar fara motiv.

Dar raman numai alaturi de cei car le fac fericite. Unei femei degeaba ii oferi orice altceva daca nu ii oferi fericire. Se ofileste. Nu poate indura. Nu foarte mult. Ramane doar atat cat sa se convinga de faptul ca nu mai e nimic de facut, de salvat, de asteptat, scrie articolegenerale.eu.

Fa-ma sa rad. Si voi ramane…

Fericirea e cea care asterne frumusete pe chipul femeii, e cea care ii da putere sa mearga mai departe atunci cand e greu, e cea care o motiveaza sa nu renunte cand oboseste. Nu conteaza daca e vorba despre fericirea pe care o are deja sau despre cea pe care vrea sa o obtina.

O femeie care lupta pentru fericirea ei e o femeie frumoasa, puternica, e o femeie pe care nu ai vrea sa o pierzi vreodata daca o ai langa tine. Dar cum faci o femeie fericita? Iubind-o, bineinteles. Oricat de greu ar fi, daca o iubesti, ea va fi fericita.

 

Sursa:  Dama de trefla
Categorii