Povesti de viata

Dacă trebuie să ții câinele legat ca să nu fugă înseamnă că nu e al tău. La fel e și cu oamenii

 

 

Dacă trebuie să ții câinele legat ca să nu fugă înseamnă că nu e al tău. La fel e și cu oamenii

 

 

Asa cum nu poti sterge cu buretele trecutul si cum unele actiuni nu pot fi uitate… nici unii oameni nu pot fi tinuti cu forta langa tine. Poate ca au fost perfecti la un moment dat, intr-o perioada confortabila a vietii tale. Poate ca ei au reusit sa lipeasca bucatile inimii tale frante incat ai putut ca nu mai poti trai fara ei. Poate ca, in mod dramatic, i-ai iubit odata.

Insa atunci cand vor pleca iti vei da seama ca, in ciuda faptului ca nu mai sunt langa tine, vei fi in continuare tu. Vei fi intreaga. Nu iti va lipsi nimic. Cicatricile vor fi aproape vindecate. Si te vei intreba: cine ti-a vindecat inima? Oare au fost ei… sau tu ai reusit sa depasesti toate problemele singura? Poate ca nu vei stii niciodata.

Ai o inima mare! Permite-le sa plece, sa isi imbratiseze viitorul chiar daca tu nu vei mai fi o parte din viata lor. Permite-le sa fie fericiti fara tine. Permite-le sa gaseasca pe cineva cu o inima mai mare decat a ta… pe cineva care le poate oferi mai multa fericire decat le-ai putut oferi tu vreodata.

O data ce vei reusi sa faci asta, iti vei elibera sufletul. Si, in cele din urma, vei putea sa mergi mai departe. Si, la fel ca si ei, vei gasi un loc mai bun si pe cineva care sa te iubeasca mai mult.
Categorii